Připravte si poke bowl – havajskou misku, jejímž základem je dobře ochucená suši rýže. Na ni si můžete dát vše, na co máte chuť nebo co najdete v lednici. Zkuste třeba kombinaci zeleniny a lososa ochuceného Teriyaki omáčkou Lee Kum Kee.
Chřestová polévka je naprosto úžasným jarním životabudičem. Bez ohledu na to, zda si ji připravíte z bílého nebo zeleného chřestu, v obou případech vás zahřeje, zasytí a dodá energii. Pokud zatím nemáte žádný osvědčený recept nebo hledáte novou inspiraci,
Čerstvý domácí sýr stojí za námahu. Nebude vás stát skoro žádné úsilí a můžete ho mít kdykoli po ruce. Můžete ho grilovat, opékat i zapékat nebo si ho dát jen tak na měkkém chlebu s bylinkami.
...
Patricie Pagáčová je herečka a moderátorka. Mezi její koníčky patří vaření a pečení, oblíbené recepty má po babičce, ale také z časopisu Apetit. Poslední dobou je na obrazovkách nejvíce vidět v pořadu Česko na grilu, který moderuje. Proto...
Jeden z nejoblíbenějších plísňových sýrů je podle CNRS (francouzské Národní centrum pro vědecký výzkum) na pokraji vyhynutí, stejně jako jeho sourozenec brie. Vědci totiž zjistili, že plíseň, která je klíčová k výrobě těchto francouzských...
Dvacet let od založení Apetitu, to zní skoro neuvěřitelně. Obzvlášť vezmu-li v potaz, že jsem byla mezi jedněmi z prvních fanoušků. To nám ten čas letí!
...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...