S pomazánkou budete vždy vítěz. Potěší jako svačina, večeře i coby pohoštění pro přátele. Příprava vám zabere maximálně čtvrt hodiny a s čerstvým pečivem vytváří dokonalé spojení. Přinášíme vám několik tipů, z čeho pomazánky připravit.
Na samosběry jahod směřují každý rok tisíce lidí odhodlaní vlastnoručně natrhat košíky plné jahod. Letos začaly samosběry dříve, než je obvyklé, a jahody budou drahé. I přesto už jsou někde v plném proudu. Kraj po kraji se podíváme, kam za...
Od doby, co ji proslavily filmy Zápisník jedné lásky a Protivný sprostý holky sice uběhly dvě dekády, ale kanadská herečka Rachel McAdams na to rozhodně nevypadá. Na její perfektní formě má určitě podíl láska k pohybu (zejména k józe) i...
Domácí burgery vlastní výroby bývají zpravidla velkou chloubou na zahradních party a grilovačkách. Základem úspěchu je dobré mleté maso, ve kterém se nachází asi pětinový podíl tuku. Ideální je hovězí přední, které mletému masu zajistí...
Když jsme uznávanou cukrářku a majitelku studia HF Pastry Academy Helenu Fléglovou požádali, aby pro Apetit upekla dort k narozeninám, vůbec jsme netušili, čím nás překvapí. Napsat, že nám vyrazila dech by plně nevyjádřilo, jak obrovským...
Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...
Až budete v Miláně, nezapomeňte navštívit cukrárnu Marchesi 1824. Jedna z nejstarších a nejznámějších milánských cukráren letos slaví 200 let od svého založení a pro své zákazníky si připravila pro tuto příležitost speciální zákusky.
...