Reklama
Žralok s bramborovou kaší
Fotogalerie:

Žralok s bramborovou kaší

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno

Žralok může být příjemným spestřením jídelníčku.

Libuše Hlaváčová, Brno

Ingredience

  • 2 žraločí steaky
  • mouka na obalení
  • pepř, polévkové koření
  • půlka citrónu
  • 2 lžíce olivový olej
  • jako příloha bramborová kaše

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Rozmraženého žraloka si namočíme na 2 hodiny do vody s citrónem. Pak maso osušíme a obalíme v mouce, kterou jsme smíchali s polévkovým (nebo jiným) kořením a pepřem.
  2. Na rozehřátém olivovém oleji smažíme z obou stran. Žraloka podáváme s bramborovou kaší.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plnění pstruzi

Plnění pstruzi

Díky náplni krásně voní a lépe chutnají. Eliška Robová, Praha
Zdravě a chutně /30.10.13
Cuketové minipizzy

Cuketové minipizzy

Jejich chuť můžeš zvýraznit špetkou chilli vmíchanou do náplně.

Svetlana Kravchenko, ...

Zdravě a chutně /03.03.13
Lehká dobrota z čočky

Lehká dobrota z čočky

Podáváme na salátových listech.

Tereza Cheikh Mašková, Praha

Zdravě a chutně /02.04.16
Kuře se sušenými švestkami

Kuře se sušenými švestkami

Kuřátko nadívané sušeným ovocem a kozím sýrem zachutná každému labužníkovi. Má ...
Zdravě a chutně /02.09.13
Zeleninový kuskus s krevetami

Zeleninový kuskus s krevetami

Rychlá večeře, u nás velmi oblíbená.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /24.01.15
Restovaná zelenina

Restovaná zelenina

Můžeš použít i jinou zeleninu, dej, co máš.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /20.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu