Ingredience
- 60 g jáhly
- 2 lžíce kakao
- 1 lžička skořice
- 2 banány
- 80 ml podmáslí
- 1 lžička med
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Z opraných jáhel uvaříme hustou kaši. Před koncem vaření vmícháme skořici‚ lžíci kakaa a 1 a 1/2 rozmačkaného banánu.
-
Dvě misky vypláchneme studenou vodou a vyložíme celofánem. Zbytek banánu nakrájíme na tenké plátky a těmi vyložíme stěny misek. Přidáme ještě horkou kaši a necháme vychladnout (aspoň 15 minut).
-
Podmáslí smícháme s kakaem a medem. Pudink vyklopíme na talířek a kolem něj nalijeme medovou omáčku. Můžeme ozdobit lístky meduňky nebo máty.