Reklama
Zeleninový tatarák
Fotogalerie:

Zeleninový tatarák

Michaela Lžičařová
Michaela Lžičařová
Sopotnice
S babičkou moc ráda vařím. Jednou jsem jí přinesla ochutnat tento tatarák a ona mě pochválila, což mě velmi potěšilo.
Michaela Lžičařová, Sopotnice

Ingredience

  • 2 lžíce mrkev
  • 2 lžíce celer
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 4 lžíce sýr eidam strouhaný
  • 4 lžíce ořechy vlašské mleté
  • trocha olej slunečnicový
  • trocha kečup
  • trocha omáčka sojová
  • špetka paprika červená mletá
  • špetka sůl
  • trocha worcesterová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev a celer očistíme, oloupeme a nastouháme najemno. Menší cibuli pokrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme nebo prolisujeme.
  2. Zeleninu, nastrouhaný sýr a ořechy promícháme s ostatními ingrediencemi a dochutíme. Tatarák mažeme na topinky osmažené na oleji nebo na toasty.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátový koláč

Špenátový koláč

Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin. ...
Zdravě a chutně /03.10.08
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila.
Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
Zapečený celer

Zapečený celer

Vydatnou večeři podávej s pečivem.

Markéta Musilová, Koryčany

Zdravě a chutně /10.01.15
Lehký salát s mangem

Lehký salát s mangem

Je plný minerálů a vitaminů.
Lucie Koláčková, Bruntál
Zdravě a chutně /07.10.11
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního.
Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
Červená řepa se sýrem

Červená řepa se sýrem

Červená řepa se dá připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /12.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu