Reklama
Zeleninový salát se sýrem
Fotogalerie:

Zeleninový salát se sýrem

Aneta Vavrová

Hradec Králové
K večeři nemusí být pokaždé teplé jídlo. Daleko víc se hodí zeleninový salát!
Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 paprika
  • 6 rajčata
  • 100-150 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1-2 lžíce majonéza
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Papriky a rajčata omyjeme a nakrájíme je na menší kousky. Přidáme k nim na malé kostičky pokrájený sýr a vejce uvařená natvrdo. Zlehka vše promícháme.
  2. Do salátu přidáme majonézu (můžeme ji nahradit tatarskou omáčkou)‚ osolíme ho‚ opepříme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme nejlépe s čerstvým celozrnným pečivem.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ranní zeleninový talíř

Ranní zeleninový talíř

Zelenina po ránu, energie a dobrá nálada po celý den. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /29.12.10
Vitaminový salát

Vitaminový salát

Čerstvé zeleninové saláty jsou v naší rodině opravdu oblíbené.
Jana ...
Zdravě a chutně /02.07.09
Zelenina s mozzarellou

Zelenina s mozzarellou

Zapečenou zeleninu jsme si oblíbili jako zdravou večeři. Její příprava je rychlá ...
Zdravě a chutně /14.11.08
Pečené placičky z bulguru

Pečené placičky z bulguru

Pokud je to jen trochu možné, smažení se vyhýbám. Pečení je rozhodně zdravější.

...

Zdravě a chutně /20.01.17
Party ananas nebo meloun

Party ananas nebo meloun

Party ananas je skvělý pro každou narozeninovou oslavu.
Petra Laryszová Šohajová, ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Brambory s čedarem

Brambory s čedarem

Když chci připravit rychlou teplou večeři, sáhnu po receptu na zapečené brambory se ...
Zdravě a chutně /08.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu