Reklama
Zeleninový salát se sýrem
Fotogalerie:

Zeleninový salát se sýrem

Aneta Vavrová

Hradec Králové
K večeři nemusí být pokaždé teplé jídlo. Daleko víc se hodí zeleninový salát!
Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 paprika
  • 6 rajčata
  • 100-150 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1-2 lžíce majonéza
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Papriky a rajčata omyjeme a nakrájíme je na menší kousky. Přidáme k nim na malé kostičky pokrájený sýr a vejce uvařená natvrdo. Zlehka vše promícháme.
  2. Do salátu přidáme majonézu (můžeme ji nahradit tatarskou omáčkou)‚ osolíme ho‚ opepříme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme nejlépe s čerstvým celozrnným pečivem.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí ořechové müsli

Domácí ořechové müsli

I sladké může být zdravé a přitom velice dobré. Domácí müsli je mnohem lepší než ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Tortilly se zeleninou

Tortilly se zeleninou

Placky můžeš předem ohřát v mikrovlnce.

Petra Melicharová, Kladno

Zdravě a chutně /27.09.13
Kuřecí plátek s grilovanými rajčaty

Kuřecí plátek s grilovanými rajčaty

Nemám zahradu, terasu, a dokonce ani balkon a tak si dělám masíčko alespoň na grilovací ...

Zdravě a chutně /08.03.13
Pražené houbové jáhly

Pražené houbové jáhly

Kdo ohrnuje nos nad zdravou výživou, měl by nejdřív pár správně při-pravených jídel ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Moka ovesná kaše

Moka ovesná kaše

Výživná snídaně je základem dne.

Petra Lipowská, Hrádek

Zdravě a chutně /10.03.16
Okurky dušené na estragonu

Okurky dušené na estragonu

Estragon hojně používají Francouzi.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /10.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu