Reklama
Zeleninový salát s kuřecím masem
Fotogalerie:

Zeleninový salát s kuřecím masem

Lucie Komínková
Lucie Komínková
Litomyš
Tento salát se zeleninou a kuřecím masem je vhodný jak k obědu, tak k večeři.
Lucie Komínková, Litomyšl

Ingredience

  • 200 g kuřecích prsou
  • 1/2 ledového salátu
  • 1 paprika
  • 1/2 okurky
  • 2 rajčata
  • 100 ml sójové omáčky
  • 200 ml vody
  • dle chuti koření
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Dáme je na rozpálenou pánev s trochou oleje a za občasného míchání orestujeme.
  2. Vodu, sojovou omáčku a koření (můžeme použít karí, grilovací koření, chilli nebo mletou papriku, záleží na naší chuti) smícháme, přidáme k masu a podusíme. Občas promícháme. Po 15–20 minutách by maso mělo být hotové.
  3. Zeleninu umyjeme, nakrájíme, dáme do mísy a přidáme maso. Promícháme a můžeme podávat.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Raioli plné zdraví

Raioli plné zdraví

Taštičky se dají plnit čímkoli, ale není nad zeleninu. Marie Čáslavská, ...
Zdravě a chutně /21.04.17
Hrachová kaše s uzeným tofu

Hrachová kaše s uzeným tofu

Zdravá varianta české klasiky.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /11.08.12
Bramborový salát s cibulí

Bramborový salát s cibulí

Tento chutný bramborový salát si ráda dávám k večeři po dlouhém dni ...
Zdravě a chutně /09.04.12
Zeleninová tarhoňa

Zeleninová tarhoňa

Tarhoňa jsou nočky z nudlového těsta.

Eva Šimáčková, Zbraslav

Zdravě a chutně /15.05.16
Pórková pomazánka s pestem

Pórková pomazánka s pestem

Pesto můžeš vynechat, s ním však má pomazánka větší říz.
Zdravě a chutně /18.08.17
Ranní omeleta

Ranní omeleta

Výbornou přílohou je chléb s máslem a sušeným droždím.
Hana Kupková, ...
Zdravě a chutně /12.01.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu