Reklama
Zeleninový salát s ananasem
Fotogalerie:

Zeleninový salát s ananasem

Olga Petrová

Dobruška
Zpestři si ovocem zeleninový salát!
Olga Petrová, Dobruška

Ingredience

  • 1 zelí čínské
  • 1 paprika červená
  • 1 okurka
  • 1 plechovka kukuřice sterilovaná
  • 1 plechovka kompot ananasový
  • 1 omáčka tatarská
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Čínské zelí, papriku a okurku nakrájíme nadrobno. Vše dáme do mísy a přidáme scezenou kukuřici a ananas. Suroviny promícháme s několika lžícemi tatarské omáčky. Podle chuti opepříme a osolíme.
  2. TIP: Pokud chceš mít jídlo zdravější, smíchej tatarskou omáčku s bílým jogurtem.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin s lososem a houbami

Závin s lososem a houbami

Rád vařím a miluju houbaření. Doma pak vymýšlím recepty na chuťově zajímavé ...
Zdravě a chutně /17.02.10
Rizoto se špenátem

Rizoto se špenátem

Určitě bude dobré i s kuřecím masem.

Tereza Tomčíková, Bohumín

Zdravě a chutně /18.05.17
Cuketové plátky s nivou a tofu

Cuketové plátky s nivou a tofu

Cuketu u nás můžeme na sto způsobů. Tenhle se sýrovou variací je velmi jemný....
Zdravě a chutně /23.12.10
Lodičky s kuřetem

Lodičky s kuřetem

Můžeš je podávat jako lehkou večeři.
Irena Poláková, Rudná
Zdravě a chutně /07.10.11
Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Ryby bychom měli mít v našem jídelníčku častěji. Inspirujte se třeba tímto receptem.

...
Zdravě a chutně /28.06.13
Hruškový koláč

Hruškový koláč

Do drobenky přidej špetku skořice.
Jana Beranová, Praha
Zdravě a chutně /20.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu