Reklama
Zeleninový salát
Fotogalerie:

Zeleninový salát

Zbude-li pečené kuřecí maso, připrav si salát.
Lenka Mikešová, Královice

Ingredience

  • 200 g maso kuřecí
  • olej na smažení
  • 200 g okurka
  • 100 g ředkvičky
  • 100 g hrášek zelený
  • 50 g pórek
  • 100 g paprika červená
  • 100 g brokolice
  • 1 citrón
  • 1–2 lžíce olej olivový
  • sůl
  • pepř
  • bylinky zelené

Doba přípravy

15 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osmahneme na rozpáleném oleji a necháme vychladnout. Studené kuřecí maso nakrájíme na kostky‚ které obalíme ve šťávě‚ v níž se maso peklo‚ a potom je necháme úplně vychladnout.
  2. Zeleninu omyjeme, případně oloupeme a očistíme a pokrájíme na kousky či na plátky.
  3. Vše dáme do misky a promícháme. Přilijeme šťávu vymačkanou z citronu, dochutíme solí, pepřem a oblíbenými bylinkami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vločkové placky

Vločkové placky

Je to taková zdravá pochoutka k čaji. Alena Michalová, Rožnov
Zdravě a chutně /26.04.10
Chřestová hnízda

Chřestová hnízda

Hodí se k nim zapékané brambory se smetanou.

Veronika Šípková, Humpolec

Zdravě a chutně /20.03.16
Jednoduché květákové knedlíčky

Jednoduché květákové knedlíčky

Kdo má rád, může do polévky přidat také trochu kmínu.

Vladimír Bruna, Praha

Zdravě a chutně /21.04.15
Pomazánka z pečené dýně a papriky

Pomazánka z pečené dýně a papriky

Já dávám přednost bagetkám, manžel si ji raději maže na opečené celozrnné ...

Zdravě a chutně /28.08.17
Pohanka s mrkví a brokolicí

Pohanka s mrkví a brokolicí

U nás pohanka není popelkou kuchyně!
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /04.08.11
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Lanýžový olej se dá koupit v lahůdkářství.

Nikol Řeháková, Nový Jičín

Zdravě a chutně /19.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu