Ingredience
- 200 g maso kuřecí
- olej na smažení
- 200 g okurka
- 100 g ředkvičky
- 100 g hrášek zelený
- 50 g pórek
- 100 g paprika červená
- 100 g brokolice
- 1 citrón
- 1–2 lžíce olej olivový
- sůl
- pepř
- bylinky zelené
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osmahneme na rozpáleném oleji a necháme vychladnout. Studené kuřecí maso nakrájíme na kostky‚ které obalíme ve šťávě‚ v níž se maso peklo‚ a potom je necháme úplně vychladnout.
-
Zeleninu omyjeme, případně oloupeme a očistíme a pokrájíme na kousky či na plátky.
-
Vše dáme do misky a promícháme. Přilijeme šťávu vymačkanou z citronu, dochutíme solí, pepřem a oblíbenými bylinkami.