Reklama
Zeleninový pekáček
Fotogalerie:

Zeleninový pekáček

Květa Kroupová

Praha
Rychlý a levný všední oběd nebo večeře.
Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 8 brambory
  • 1 zelenina mražená
  • 300 g salám gothajský
  • 100 g sýr tvrdý
  • 1 cibule
  • lžíce mléko
  • 3 vejce
  • trochu sůl
  • trochu pepř
  • trochu bazalka
  • trochu olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdřív uvaříme brambory ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme mraženou zeleninu a nakrájený gothaj. Podusíme.
  2. Vychladlé brambory a sýr nakrájíme na kostičky a smícháme. Osolíme, opepříme, přidáme dušenou zeleninu se salámem a špetku bazalky. Dáme do pekáčku s troškou oleje. Vejce se špetkou soli a 2 lžícemi mléka rozmícháme a nalijeme na směs. Zapečeme.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát se sušenými olivami

Salát se sušenými olivami

Radka Vodňanová, Liberec
Zdravě a chutně /20.02.20
Čínské zelí s arašídy a rajčaty

Čínské zelí s arašídy a rajčaty

Přestože se to na první pohled nezdá, je to poměrně vydatné jídlo.

Zuzana ...

Zdravě a chutně /18.04.16
Golden salát

Golden salát

Mám ho ráda pro jeho výraznou chuť.
Alena Černínová, Prchaly
Zdravě a chutně /09.04.09
Ovocný dortík z vloček

Ovocný dortík z vloček

Martina Antalová, Odolena Voda

Zdravě a chutně /24.07.18
Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Kdo nemá rád rozinky, může je vynechat.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Zdravě a chutně /23.05.11
Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Nejen pro ty, kdo drží dietu

Podle receptu Anety Zvoníčkové z Prahy

Zdravě a chutně /21.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu