Reklama
Zeleninový nákyp
Fotogalerie:

Zeleninový nákyp

Dana Přibylová
Dana Přibylová
Sez. Ústí 2

Zeleninový nákyp, ideální na letní obědy a večeře.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 2 ks mrkev
  • 6 lžic kukuřice nakládaná
  • 1 ks brokolice
  • 1 ks červená paprika
  • 4 vejce
  • 100 g eidam
  • 1 kelímek zakysaná smetana
  • 250 ml zeleninový vývar
  • 2 lžíce olej
  • dle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji si osmahneme nastrouhané mrkve, po chvilce přidáme na nudličky nakrájenou papriku a růžičky brokolice. Zalijeme vývarem a 5 minut dusíme. Pak přidáme kukuřici, nastrouhaný sýr, vejce a zakysanou smetanu. Osolíme, můžeme opepřit.
  2. Promícháme, přelejeme do zapékací misky a zapečeme při 200 °C dozlatova.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zázvorové tofu s pórkem a řasou

Zázvorové tofu s pórkem a řasou

Zázvor má příjemně pikantní chuť a usnadňuje trávení. Denisa ...
Zdravě a chutně /09.02.16
Pampeliškový med

Pampeliškový med

Je plný hřejivého jarního sluníčka.

Zita Kamínková, Praha

Zdravě a chutně /17.05.16
Ovocný salát

Ovocný salát

Osvěžující odpolední svačinka.
Jolanta Šáchová, Kopřivnice
Zdravě a chutně /03.02.11
Jáhlová polévka

Jáhlová polévka

V naší rodině je velmi oblíbená.
Lucie Waloszková, Třinec
Zdravě a chutně /19.03.10
Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Zkus tuto sladkovodní rybu, která se chová v deltě Mekongu a jistě neprohloupíš.

...

Zdravě a chutně /21.07.13
Lehký salát s mangem

Lehký salát s mangem

Je plný minerálů a vitaminů.
Lucie Koláčková, Bruntál
Zdravě a chutně /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu