Reklama
Zeleninové placky s hraškou
Fotogalerie:

Zeleninové placky s hraškou

Marie Fejklová
Marie Fejklová
Týn nad Vltavou

Zeleninové placky s hraškovou směsí chutnají výborně. Lze je smažit v oleji, nebo upéct na plechu.

Marie Fejklová, Týn nad Vltavou

Ingredience

  • 140 g hraška
  • 200 g mražená zeleninová směs (kořenová zelenina, brokolice, květák)
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme 140 g hrašky s 250 ml vody na těstíčko hustoty jako na lívance. Mraženou zeleninu stačí jen spařit horkou vodou. Použít můžete i čerstvou. Důležité je, aby byla jemně nakrájená nebo nahrubo nastrouhaná.

  2. Připravenou zeleninu vmícháme do těstíčka. Placky smažíme v horkém oleji (je to rychlejší), nebo pečeme na vymazaném plechu v troubě. Podáváme s hořčicí nebo kečupem na kousku světlého pečiva.

Pošli recept! 3/2013 (4.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zdá se to složité, ale recept je úplně jednoduchý a zvládne ho každý. Martina ...
Zdravě a chutně /25.06.13
Mořan příčnopruhý v alobalu

Mořan příčnopruhý v alobalu

Kdo má rád mořské ryby, ať vyzkouší.

Olga Pysarenko, Brno

Zdravě a chutně /30.12.14
Fazolkový salát

Fazolkový salát

U nás doma velmi oblíbený salát s příjemnou chutí farmářského dresinku.
...
Zdravě a chutně /13.10.11
Grilované špízy

Grilované špízy

Kuřecí maso a zelenina tvoří dokolané spojení.
David Jílek, Praha
Zdravě a chutně /09.11.09
Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Na polévky si doma potrpíme, třeba nedělní oběd by bez ní nemohl být.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /14.03.16
Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Právě ta pečená zelenina dělá přímo divy.

Jiřina Patočková, Ostrava

Zdravě a chutně /04.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu