Reklama
Zeleninové lasagne II
Fotogalerie:

Zeleninové lasagne II

Jana Uhrová

Praha
Moje oblíbená zdravá večeře, která se nezají.
Jana Uhrová, Praha

Ingredience

  • 1 cibule
  • olej olivový
  • 200 g sýr
  • 3 konzervy rajčata
  • bazalka
  • 3 mrkev
  • celer
  • 1 sýr mozzarella
  • oregáno
  • 1 balení lasagne

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme cibulku. Přidáme rajčata, nastrouhanou mrkev a celer. Osolíme, opepříme. Omáčku rozmixujeme a dochutíme bylinkami. Do zapékací mísy vyskládáme vrstvu lasagní, přelijeme omáčkou, posypeme sýrem. Takto postupujeme dále. Končíme omáčkou a navrch poskládáme nakrájenou mozzarellu a zapečeme.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolová polévka

Fazolová polévka

Rodinný recept, starý několik generací. Dagmar Šimáčková, Tišnov
Zdravě a chutně /29.12.10
Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Vhodná jako svačinka nebo lehká večeře.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /12.01.09
Kuře se salsou z avokáda

Kuře se salsou z avokáda

Mám malou dcerku, a proto jsem vaření přizpůsobila tomu, aby mohla jíst všechna jídla ...
Zdravě a chutně /08.09.14
Pikantní rolka

Pikantní rolka

Nejlepší přílohou je dušená rýže.

Dagmar Kočí, Žatec

Zdravě a chutně /02.07.14
Citronový cizrnový koláč

Citronový cizrnový koláč

Ráda zkouším nové recepty i z netradičních surovin. Tento koláč je nejen ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Středomořské jáhly

Středomořské jáhly

Velice dobrá a jednoduchá večeře.

Zuzana Likavcová, Nové Město pod Smrkem

Zdravě a chutně /08.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu