Reklama
Zeleninové lasagne
Fotogalerie:

Zeleninové lasagne

Olga Georgievová

Praha
Máme je rádi v létě i v zimě.
Olga Georgievová, Praha

Ingredience

  • bazalka
  • 400 g maso vepřové mleté
  • 1 plechovka rajčata
  • oregáno
  • 1 cuketa
  • 500 g sýr
  • olej olivový
  • 2 mrkev
  • 3 cibule
  • 1 lžíce rajský protlak
  • lasagne

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli necháme zesklovatět. Pak přilijeme protlak, přidáme maso, rajčata, oregano, bazalku, česnek, pepř a sůl. Připravíme bešamel. omáčku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme dvě třetiny sýra. Zeleninu orestujeme na pánvičce. Do zapékací nádoby vkládáme jednotlivé vrstvy. Končíme vrstvou bešamel. omáčky. Dáme péct, pár minut před koncem pečení posypeme zbylým sýrem.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí vývar s karí strouháním

Krůtí vývar s karí strouháním

Má krásnou svěží barvu, sliny se na něj sbíhají. Veronika Jedličková, Břeclav ...
Zdravě a chutně /27.09.13
Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus se dá jíst i nasladko, například s javorovým sirupem. Vynikající je i tato ...
Zdravě a chutně /27.08.14
Zeleninová pomazánka

Zeleninová pomazánka

Chutná dětem, protože je lahodná a jemná.
Zdena Konečná, Klášterec nad Ohří ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Zasněžená  vánoční zelenina

Zasněžená vánoční zelenina

Po svátečním hodování je třeba se zase pomalu dostat do normálu. Čím se tedy zasytit? ...
Zdravě a chutně /20.12.13
Pstruzi v udírně

Pstruzi v udírně

Musíš si vyrobit udírnu, ale stojí to za to.
Martin Linhart, Zábřeh
Zdravě a chutně /11.08.08
Barevný bulgur

Barevný bulgur

Ať teplý, nebo studený, bulgur se zeleninou a houbami je skvělým obědem na letní ...

Zdravě a chutně /18.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu