Reklama
Zeleninové chipsy
Fotogalerie:
 

Zeleninové chipsy

Jitka Štěpánková
Jitka Štěpánková
Říčany

Zdravé mlsání třeba večer k televizi.

Jitka Štěpánková, Říčany

Ingredience

  • 1 červená řepa
  • 1 větší mrkev
  • 1/2 celer
  • 1 petržel

Doba přípravy

Počet porcí

2-4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na slabé plátky (cca 2 mm). Rozloženou zeleninu na pekáči lehce potřeme olivovým olejem. Pozvolna pečeme na pečícím papíru na cca 150 ºC po dobu cca 60 minut (záleží na typu trouby).

     


     

  2. Dozlatova upečená zelenina po vychladnutí krásně křupe! Dle chuti můžeme po vychladnutí posolit nebo okořenit. A nejlepší je čerstvá.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z pečených rajských jablíček

Polévka z pečených rajských jablíček

zajímavá polévka z pečených rajčat, podávaná se zakysanou smetanou. Alena ...
Zdravě a chutně /11.11.14
Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Zkus tuto sladkovodní rybu, která se chová v deltě Mekongu a jistě neprohloupíš.

...

Zdravě a chutně /21.07.13
Pečené papriky s rajčaty

Pečené papriky s rajčaty

Nemáme skleník, a dokonce ani zahradu, ale na čerstvé zelenině si pochutnáváme každý ...
Zdravě a chutně /22.09.09
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Letní grilovaná zelenina.

Michal Veselý, Rašovice

Zdravě a chutně /23.08.13
Špagety s hlívou

Špagety s hlívou

Hlíva je zdravá, proto vymýšlím, co s ní.

Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně

Zdravě a chutně /03.10.16
Květákový nákyp se sýrovou čepicí

Květákový nákyp se sýrovou čepicí

Při nákupu dbáme na to, aby měl květák pevné bílé růžice bez otlaků a aby...

Zdravě a chutně /09.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu