Reklama
Zeleninová směs
Fotogalerie:

Zeleninová směs

Hana Kupková

Ostrava
Překvapí tě, jak dobře chutná místo pomazánky na chlebu.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 20 ml olej
  • 1 mrkev
  • 200 g dýně
  • 1-2 cibule s natí
  • 1 česnek
  • dle chuti libeček
  • nať dle chuti celer
  • dle chuti petržel nať
  • dle chuti pažitka
  • 1/2 balení klíčky fazolí mungo
  • 1 bujon bylinkový
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • špetka sůl
  • 2 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme nasekanou cibulku a jemně nastrouhanou dýni a mrkev.
  2. Přidáme nasekaný česnek, bujon a sójovou omáčku, podlijeme vodou a vsypeme naklíčená zrna a natě. Podusíme, nakonec přidáme nakrájená rajčata.
  3. Směs podáváme vrstvenou na celozrnném pečivu.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polentová kaše s přírodními krůtími medailonky

Polentová kaše s přírodními krůtími medailonky

Polenta se vyrábí z kukuřice. Já jsem ji poprvé ochutnala v Chorvatsku, teď ji ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Salát s broskví a sušenou šunkou

Salát s broskví a sušenou šunkou

Pokud máš meloun, přidej pár kousků.

Dana Pytlíková, Chrudim

Zdravě a chutně /26.09.15
Voňavá kuřecí prsíčka

Voňavá kuřecí prsíčka

Nenáročný oběd.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /20.01.14
Směs salátů s cherry rajčátky

Směs salátů s cherry rajčátky

Dáša Slavíková, Ústí n. Labem

Zdravě a chutně /18.04.18
Rajčatová salsa ke kuřecím špízům

Rajčatová salsa ke kuřecím špízům

Salsa je vhodná i ke grilovaným rybám.

Jitka Svobodová, Chlumec nad Cidlinou

Zdravě a chutně /24.07.16
Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Sýr feta je dost slaný, proto solíme opatrně.

Alice Němečková, Příbram

Zdravě a chutně /07.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu