Reklama
Zeleninová rychlovka
Fotogalerie:

Zeleninová rychlovka

Marie Ospalíková
Marie Ospalíková
Kroměříž

Když je lednice prázdná, dej si zeleninku.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 lžíce olej
  • 1 sáček mražená zeleninová směs (např. čínská)
  • 200 ml zakysaná smetana
  • trocha sůl a pepř
  • podle chuti chleba

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na hlubší pánev dáme rozpálit olej. Přisypeme rozmraženou zeleninu. Smažíme zhruba 8 minut.

  2. Přidáme smetanu, promícháme a ještě 2 minuty necháme prohřát. Dobře chutná s chlebem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketový kuskus

Cuketový kuskus

Ozdobíme rajčaty. Jana Kovářová, Benešov
Zdravě a chutně /08.03.16
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Obsahuje rutin, který je dobrý na cévy.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /15.04.16
Těstoviny s brokolicí a slaninou

Těstoviny s brokolicí a slaninou

Slanina se skvěle doplňuje s brokolicí, která je jinak chuťově málo výrazná.

Šárka ...

Zdravě a chutně /05.01.13
Kukuřice s dresinkem

Kukuřice s dresinkem

Preferuji zeleninu, bez masa se klidně obejdu.
Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /10.10.08
Italské maccheroni se špenátem

Italské maccheroni se špenátem

Chutnají nám k večeři a jsou zdravé i pro mého malého synka Kryštofa.
Drahomíra ...
Zdravě a chutně /12.01.09
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Netradiční zelený koláč zaujme netypickou kombinací špenátu, tvarohu a těstovin.
...
Zdravě a chutně /03.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu