Reklama
Zelenina na thajský způsob
Fotogalerie:

Zelenina na thajský způsob

Dominika Burianová
Dominika Burianová
Uherské Hradiště
Zdravá a rychlá večeře za pár minut. Nejlépe chutná s rýží basmati.

Ingredience

  • 4 ks mrkev
  • 6 ks žampiony
  • 2 střední cibule
  • 1 menší plechovka sterilovaný ananas
  • 4 lžíce olivový olej
  • 2-3 lžíce rajčatový protlak
  • 2 lžíce chilli omáčka
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si očistíme mrkev, oloupeme žampiony a cibuli. Cibuli nakrajíme na osminky a dáme zesklovatět na wok se čtyřmi lžícemi olivového oleje. Poté si nakrájíme mrkev na tenší šikmé plátky a spolu s rozčtvrcenými žampiony ji přidáme opékát do woku.

  2. Jakmile je zelenina měkká "na skus", přidáme polovinu plechovky sterilovaného ananasu i s polovinou štávy z něj. Poté přídáme 2-3 lžíce rajčatového protlaku, chilli omáčky a dle chuti osolíme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Šopská klasika

Šopská klasika

Oblíbená klasika... Věra Černevová, Praha
Zdravě a chutně /09.11.08
Řepový salát s ořechy a banánem

Řepový salát s ořechy a banánem

Vynikající salátek, po kterém určitě nepřibereš.

Lída Guk, Pelhřimov   ...

Zdravě a chutně /03.11.15
Rybí karbanátky z grilu

Rybí karbanátky z grilu

Důležité je rybí maso vyváženě ochutit.

Ivan Novotný, Ostrava

Zdravě a chutně /11.12.13
Vepřové plátky pod zeleninou

Vepřové plátky pod zeleninou

Můžete přidat své oblíbené koření.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Zdravě a chutně /05.12.12
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila.
Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
Jarní pomazánka z hrášku

Jarní pomazánka z hrášku

Romana Kvasničková, Cheb

Zdravě a chutně /14.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu