Reklama
Zelené těstoviny
Fotogalerie:

Zelené těstoviny

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Skvělý bezmasý oběd.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 240 g těstoviny
  • 1 balení mražený špenát
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • 2 vejce
  • 1 kelímek smetana yoplait extra light
  • 250 g uzené tofu
  • 4 plátky sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli si nakrájíme na kostičky a necháme ji zesklovatět. Poté k ní přidáme mražený špenát a vše podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme. Mezitím uvaříme těstoviny na skus a tofu si nakrájíme na kostičky.

  2. Do zapékací mísy si dáme těstoviny s tofu a se špenátem, vše promícháme a zalijeme dvěmi vajíčky se smetanou. Pečeme na 180 °C asi 30 minut. Na závěr poklademe těstoviny plátky sýra.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dýňové těstoviny s čočkou

Dýňové těstoviny s čočkou

Obsahují spoustu důležitých živin. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Zdravě a chutně /09.09.16
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Skvělá příloha ke grilování!
Tereza Havlová, Letohrad
Zdravě a chutně /15.12.10
Těstoviny s tofu

Těstoviny s tofu

Tofu marinujeme, jinak je bez chuti.
Marie Holacká, Koryčany
Zdravě a chutně /23.07.10
Kuřecí sekaná s čerstvým špenátem

Kuřecí sekaná s čerstvým špenátem

Obměna klasického českého pokrmu.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /04.11.12
Lahodný kuřecí salát

Lahodný kuřecí salát

Nejlépe chutná v horkém létě, dobře vychlazený.
Alena Juricová, Lomnice nad Popelkou
Zdravě a chutně /14.04.12
Pohanková kaše s grilovanou  hruškou

Pohanková kaše s grilovanou hruškou

Pro přípravu pohankové kaše je nejvhodnější lámanka, nemusí se dlouho vařit. 

...

Zdravě a chutně /14.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu