Reklama
Zdravý tvaroh
Fotogalerie:

Zdravý tvaroh

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto
Určitě zachutná každému.

Ingredience

  • 250 g měkký tvaroh
  • 1 lžička červená mletá paprika
  • špetka sůl
  • dle chuti nasekaná pažitka
  • 3 uvařená vejce
  • špetka pepř mletý

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme tvaroh s mletou paprikou, solí a pepřem. 

  2. Uvařená vejce prolisujeme přes lis na brambor a nasypeme vždy na porci tvarohu. Zdobíme nasekanou pažitkou a podáváme s celozrným pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvovo-jablečné dortíky

Mrkvovo-jablečné dortíky

Sladké u nás nesmí chybět, ale vždy se snažím, aby to nebyl jen samý tuk ...
Zdravě a chutně /16.04.13
Kuře na víně se zeleninou

Kuře na víně se zeleninou

Kuře pečené spolu s paprikou, cibulí, žampiony a bílým vínem.

Pavel Štrougal, Ústí ...

Zdravě a chutně /23.06.12
Králičí hřbet na červené řepě

Králičí hřbet na červené řepě

Výborný je také s bramborovou kaší.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /11.04.16
Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Ryby máme doma často, tento recept je osvědčený.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /11.07.14
Pohanková kaše s tofu

Pohanková kaše s tofu

Recept pro všechny, kdo si drží linii.

Alice Kruhánková, Praha

Zdravě a chutně /14.07.15
Zelená polévka se sušenými rajčaty

Zelená polévka se sušenými rajčaty

Nejlepší je použít olivový olej.

Eva Cibulíková, Bratislava

Zdravě a chutně /03.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu