Reklama
Zapékané papriky s mletým masem a fazolemi
Fotogalerie:

Zapékané papriky s mletým masem a fazolemi

Zdeňka Polanská
Zdeňka Polanská
Vsetín

Pokud máte rádi papriky, vyzkoušejte tento recept.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 4 ks červená paprika
  • 250 g mleté maso
  • 1 konzerva sterilované fazole
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 100 g strouhaný tvrdý sýr
  • 1 lžíce nasekaná petrželka
  • sůl
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme společně s mletým masem. Pak k masové směsi přidáme scezené fazole, nasekanou petrželku a osolíme.

  2. Z paprik odkrojíme vršky, odstraníme semínka a naplníme je masovou směsí, kterou nakonec zasypeme strouhaným sýrem a přiklopíme odkrojeným vrškem.

  3. Papriky dáme do zapékací mísy, podlijeme vodou a dáme zapéct do trouby.

    Podáváme s bramborovou kaší.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový salát

Zeleninový salát

Zbude-li pečené kuřecí maso, připrav si salát. Lenka Mikešová, Královice
Zdravě a chutně /18.08.09
Teplý salát s králičím masem

Teplý salát s králičím masem

Jednoduchou, zdravou a hlavně velmi dietní večeři ocení všichni, kdo se snaží vyhnout ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Zeleninové lasagne II

Zeleninové lasagne II

Moje oblíbená zdravá večeře, která se nezají.
Jana Uhrová, Praha
Zdravě a chutně /24.11.08
Červená čočka s kořenovou zeleninou

Červená čočka s kořenovou zeleninou

Jednoduchá a hlavně rychlá úprava červené čočky. A jde to i bez octa.

Petra Dušková,...

Zdravě a chutně /08.05.13
Grilovaný krůtí plátek se sladkým salátem

Grilovaný krůtí plátek se sladkým salátem

Vynikající, ochutnej!

Radka Spěváková, Břeclav 


Zdravě a chutně /14.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu