Reklama
Zapečené těstoviny s růžičkovou kapustou
Fotogalerie:

Zapečené těstoviny s růžičkovou kapustou

JANA STÁVKOVÁ
JANA STÁVKOVÁ
ČEJKOVICE

Když se dobře připraví, tak jsou kapustičky skutečně vynikající.

Jana Stávková, Čejkovice

 

Ingredience

  • 150 g těstoviny
  • 300 g růžičková kapusta
  • 100 g tvrdý sýr Eidam 30%
  • 1 vejce
  • 200 ml mléko
  • dle chuti sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme si těstoviny podle návodu na skus, růžičkovou kapustu spaříme horkou vodou. Zapékací mísu vymažeme olejem a naplníme těstovinami smíchanými s kapustou.

  2. Vše zalijeme rozšlehaným vejcem s mlékem, solí a pepřem. Povrch posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby asi na 20 minut, dokud povrch nezezlátne.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Placky  z řepy

Placky z řepy

Nemohu jíst brambory, co ale dělat, když mám chuť na bramboráky, které miluji? Jana ...
Zdravě a chutně /15.04.15
Rybí špízy na kari

Rybí špízy na kari

Na podzim, když není venku na zahradě tolik práce, mohu se věnovat své další zábavě ...
Zdravě a chutně /05.01.09
Míchaný svěží salát

Míchaný svěží salát

Salát jíme denně, pěstujeme si svůj vlastní. Chutná skvěle!
Hana Mertlíková,Cheb
...
Zdravě a chutně /06.08.08
Severská ryba

Severská ryba

Je to jídlo jednoduché, rychlé i zdravé.
Hana Doležalová, Třebíč
Zdravě a chutně /20.01.10
Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Recept, který milovníci zeleniny jistě ocení.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /30.04.16
Pečená zelenina s mozzarellou

Pečená zelenina s mozzarellou

Výborný lehký oběd nebo večeře.

Michaela Urbánková, Brno

Zdravě a chutně /19.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu