Reklama
Zapečené rybí filé s brokolicí
Fotogalerie:

Zapečené rybí filé s brokolicí

Kristýna Seidlová
Kristýna Seidlová
Pardubice

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte toto rybí filé s brokolicí.

Kristýna Seidlová, Pardubice

Ingredience

  • 800 g mražené filé
  • 3 velké brambory
  • 1 brokolice
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 100 g sýr
  • mletá červená paprika
  • pepř
  • sůl
  • hladká mouka
  • koření na ryby
  • 2 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme brambory a nakrájíme je na plátky, brokolici uvaříme ve vodě. Rybí filé si přes noc necháme rozmrazit.
  2. Rozmražené filé posypeme kořením na ryby, pepřem a červenou paprikou a obalíme v mouce. Opečeme z obou stran na pánvi. Cibuli si nakrájíme na plátky a také opečeme.
  3. Pekáč nebo menší plech vymažeme olejem a vysypeme strouhankou, poklademe plátky brambor, na ty položíme opečené filety a posypeme opečenou cibulkou. Zalijeme zálivkou (smíchaná zakysaná smetana, vejce, 2 stroužky česneku a sůl). Poklademe brokolicí a posypeme sýrem. V troubě zapékáme 20 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krabí tyčinky na cherry rajčátkách

Krabí tyčinky na cherry rajčátkách

Máme rádi rychlá a jednoduchá jídla, toto patří mezi ně! :)
Zdravě a chutně /07.03.13
Baba ganush

Baba ganush

Z cest po Izraeli recept přivezla máma.
Kryštof Barvínek, Praha
Zdravě a chutně /18.08.08
Pangasius podle dědy

Pangasius podle dědy

Oběd, který je hotový za pouhých 20 minut.
Věra Matějčková, Hanušovice
Zdravě a chutně /03.02.11
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré

Ořechová chuť se skvěle skloubí s jemným masem pstruha.

Veronika a Martin Kasíkovi, ...

Zdravě a chutně /30.03.12
Celerové placičky  s bramborovou kaší  a libečkem

Celerové placičky s bramborovou kaší a libečkem

Tento pokrm je důkazem, že existuje i zdravé smažení.

Zuzka Skoumalová, ...

Zdravě a chutně /26.10.16
Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny jsou u nás denně na jídelníčku.
Vlasta Dědková, Olomouc
Zdravě a chutně /16.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu