Reklama
Zapečené krabí tyčinky s brokolicí
Fotogalerie:

Zapečené krabí tyčinky s brokolicí

Renáta Machková

Frýdek-Místek
Super s tatarkou  a naloženou zeleninou.
Renáta Machková, Frýdek-Místek

Ingredience

  • trocha máslo
  • 1 lžíce mouka hladká
  • 200 ml mléko
  • 3 vejce
  • špetka sůl
  • 1 brokolice
  • trochu vegeta
  • 1 balení krabí tyčinky
  • dle chuti sýr tvrdý

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Ve skleněné míse rozpustíme trošku másla a přidáme lžíci hladké mouky. Promícháme a přilijeme mléko. Takto připravený bešamel krátce povaříme. Osolíme, přidáme vegetu, vejce‚ nakrájenou brokolici a promícháme.
  2. Opatrně vložíme krabí tyčinky‚ které se pomalu potopí. V troubě pečeme 40 minut. Během pečení můžeme jídlo posypat nastrouhaným sýrem.
  3. Chutná výborně s vařenými brambory.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohovo-smetanová pomazánka

Tvarohovo-smetanová pomazánka

Je zdravá a i při dietě skvěle zasytí. Michaela Prokopová, Radostín nad ...
Zdravě a chutně /25.07.14
Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak

Koprové brambory s jogurtem a bylinkový steak

Toto jídlo je zdravé a také dobré.

Renata Kubálková, Městečko Trnávka

Zdravě a chutně /11.05.13
Vločkové placky

Vločkové placky

Jsou rychle hotové a chuťově vynikající.
Bohumil Heneberk, Mikulášovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Rýže s houbami

Rýže s houbami

Blanka Charvátová, Praha

Zdravě a chutně /27.01.18
Sójové maso v karí omáčce

Sójové maso v karí omáčce

Podáváme s pohankou.

Anna Stočková, Brno

Zdravě a chutně /17.08.16
Pohanka s cibulkou a brynzou

Pohanka s cibulkou a brynzou

Recept jako od bači ze salaše.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Zdravě a chutně /26.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu