Reklama
Zapečené jáhly s tvarohem
Fotogalerie:

Zapečené jáhly s tvarohem

Diabetici mohou použít dia kompot a sladidlo.
Pavla Jurečková, Velká Polom

Ingredience

  • 100 g jáhly
  • 1 balení broskve kompotované
  • 50 g máslo
  • 250 g tvaroh
  • dle potřeby mléko
  • dle chuti cukr krupice

Doba přípravy

45 minut

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Jáhly uvaříme doměkka ve vodě. Broskve nakrájíme na plátky.
  2. Pekáček vymažeme máslem‚ dáme do něj vrstvu jáhel‚ vrstvu tvarohu‚ na ni rozložíme plátky broskví a zakončíme vrstvou jáhel. Podlijeme trochou mléka.
  3. Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 20 minut.
  4. Jednotlivé porce hotového nákypu posypeme cukrem a polijeme máslem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Ještě uvařit kávu a svačina je hotová. Anna Šušláková, Most
Zdravě a chutně /20.09.16
Cuketová omáčka s tofu

Cuketová omáčka s tofu

Levné a chutné jídlo, u nás velmi oblíbené.

Hana Školníková, České ...

Zdravě a chutně /06.11.15
Filé pečené v alobalu

Filé pečené v alobalu

Lososa si naše děti velice oblíbily.

Zdena Šohajová, Klatovy

Zdravě a chutně /30.03.16
Barevné minisendviče s rajčátky

Barevné minisendviče s rajčátky

Mám čtyři sourozence, z nichž každý má svou vlastní velkou rodinu, a navíc ...
Zdravě a chutně /06.10.12
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Obsahuje rutin, který je dobrý na cévy.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /15.04.16
Cizrna na karí s jogurtem

Cizrna na karí s jogurtem

Rychlá a zdravá dobrota s vůní Indie.

Vít Zrzavý, Ostrava

Zdravě a chutně /27.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu