Reklama
Zapečená rajčata s mozarellou
Fotogalerie:

Zapečená rajčata s mozarellou

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno

Lehká večere nejen na horké dny.

Libuše Hlaváčová, Brno

Ingredience

  • 1 mozzarela v nálevu
  • 5 ks střední rajčata
  • půl lžičky polévkové koření
  • bazalka a pepř
  • 1 lžička olivový olej
  • 3 ks opečená bagetka potřená máslem a česnekem

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Mozarellu a rajčata nakrájíme na plátky a dnaskládáme do zapékací misky. Posypeme polévkovým kořením, pepřem, bazalkou a zakapeme olivovým olejem. Zapékáme v troubě asi 15 minut.
  2. K mozarelle s rajčaty podáváme rozkrojené opečené bagetky, které potřeme po opečení v troubě nebo remosce česnekem a máslem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ředkvičky s vejci

Ředkvičky s vejci

Někomu se možná zdají míchaná vajíčka moc obyčejná. Já ale z vlastní ...
Zdravě a chutně /14.11.08
Mrkvový nákyp

Mrkvový nákyp

Na květnový stůl zelenina rozhodně patří.

Pavla Tykalová, Praha

Zdravě a chutně /01.05.16
Rajská omáčka se sójovým granulátem

Rajská omáčka se sójovým granulátem

Servírujeme se špagetami.

Zuzana Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /02.10.15
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Díky kukuřičné krupici mají krásnou barvu.

Zuzana Skoumalová, Lipník

Zdravě a chutně /01.02.16
Celozrnné knedlíky

Celozrnné knedlíky

Jsou tmavší a hutnější, ale mnohem zdravější.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Zdravě a chutně /27.09.11
Pstruh s citrónem a česnekem

Pstruh s citrónem a česnekem

Skvělá zdravá rychlovka na oběd či večeři.

Aneta Krotká, Třebíč

Zdravě a chutně /20.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu