Reklama
Zapečená brokolice
Fotogalerie:

Zapečená brokolice

Alena Kučerová
Alena Kučerová
Štěpánkovice
Výtečný jednoduchý oběd.
Alena Kučerová, Štěpánkovice

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 400 g brambory
  • 150 g tvrdýsýr
  • 4 vejce
  • 250 ml mléko
  • sůl
  • olej na vymazání plechu
  • 200 g měkký salám

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V páře uvaříme brokolici, na oleji osmahneme salám.
  2. Do hrnce naskládáme uvařené brambory nakrájené na kolečka, poklademe na růžičky rozebranou brokolici a salám. Zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a solí. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě do zezlátnutí sýra.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /27.08.14
Kedlubnové zelí s noky

Kedlubnové zelí s noky

Je to osvědčená rychlovka, zdravá a dobrá.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /30.12.12
Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Celozrnná mouka dá sušenkám barvu i chuť.
Lenka Svobodová, Praha
Zdravě a chutně /12.12.08
Rajčata plněná mozzarellou

Rajčata plněná mozzarellou

Různých receptů na téma rajčata, bazalka a mozzarella je hodně, tento je můj oblíbený.

...
Zdravě a chutně /18.03.13
Česnekový celer

Česnekový celer

Večeře, která tě bude stát jen pár korun.

Klára Smékalová, Šumperk

Zdravě a chutně /20.02.14
Mrkvové muffiny se sušenými rajčaty

Mrkvové muffiny se sušenými rajčaty

Zdravá svačinka.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /02.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu