Reklama
Zapečená brokolice
Fotogalerie:

Zapečená brokolice

Alena Kučerová
Alena Kučerová
Štěpánkovice
Výtečný jednoduchý oběd.
Alena Kučerová, Štěpánkovice

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 400 g brambory
  • 150 g tvrdýsýr
  • 4 vejce
  • 250 ml mléko
  • sůl
  • olej na vymazání plechu
  • 200 g měkký salám

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V páře uvaříme brokolici, na oleji osmahneme salám.
  2. Do hrnce naskládáme uvařené brambory nakrájené na kolečka, poklademe na růžičky rozebranou brokolici a salám. Zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a solí. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě do zezlátnutí sýra.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí závitky na žampionech s rýží

Kuřecí závitky na žampionech s rýží

Na tomto jídle si určitě pochutnáš. Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /12.05.13
Krůtí plátky s jarní zeleninou

Krůtí plátky s jarní zeleninou

Klasické české omáčky nemám moc v lásce. Ne že bych si musela hlídat váhu, ale ...
Zdravě a chutně /09.03.09
Tofu placičky s hořčicovou omáčkou

Tofu placičky s hořčicovou omáčkou

Tato pikantní dobrota je u nás velmi oblíbená.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Zdravě a chutně /24.07.09
Treska se zeleninou a kus-kusem

Treska se zeleninou a kus-kusem

Jednoduché, lehké a rychlé jídlo k obědu či večeři.

Richard Jakl, Cheb

Zdravě a chutně /14.11.14
Kapr podle Pavla

Kapr podle Pavla

Vlastní úlovek nám chutná ze všeho nejvíc.
Pavel Czudek, Jablunkov
Zdravě a chutně /19.08.09
Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Je to neskutečná dobrota, při grilování nikdy nesmějí chybět.

Klára Flenerová, ...

Zdravě a chutně /19.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu