Reklama
Zapečená brokolice
Fotogalerie:

Zapečená brokolice

Alena Kučerová
Alena Kučerová
Štěpánkovice
Výtečný jednoduchý oběd.
Alena Kučerová, Štěpánkovice

Ingredience

  • 1 brokolice
  • 400 g brambory
  • 150 g tvrdýsýr
  • 4 vejce
  • 250 ml mléko
  • sůl
  • olej na vymazání plechu
  • 200 g měkký salám

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V páře uvaříme brokolici, na oleji osmahneme salám.
  2. Do hrnce naskládáme uvařené brambory nakrájené na kolečka, poklademe na růžičky rozebranou brokolici a salám. Zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a solí. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě do zezlátnutí sýra.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječné ovesné vločky

Vaječné ovesné vločky

Zkus toasty potřít zespodu povidly. Zlata Komondiová, Praha
Zdravě a chutně /03.04.14
Pochoutka v cuketě

Pochoutka v cuketě

Připrav si zdravou cuketovou pochoutku.
Hana Bílá, České Budějovice
Zdravě a chutně /16.12.10
Dušená mrkev s česnekem

Dušená mrkev s česnekem

Zdravý oběd nebo lehká večeře.

Václav Vomáčka, Městec Králové

Zdravě a chutně /16.08.12
Gratinované jarní cibulky

Gratinované jarní cibulky

Naprosto stejným způsobem připravuji pórek. Do strouhanky můžeme vmíchat drcené ...

Zdravě a chutně /06.05.16
Špenátový salát se žampiony

Špenátový salát se žampiony

Zdánlivě nesourodé chutě dávají skvělý výsledek.
Petra Papežová, Teplice
Zdravě a chutně /11.02.13
Müsli tyčinky

Müsli tyčinky

Zdravé mlsání, hotové opravdu za chviličku.

Zdenka Dřímalová, Velké Meziříčí

Zdravě a chutně /25.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu