Reklama
Zamilované rizoto
Fotogalerie:

Zamilované rizoto

Hana Kupková

Ostrava
Srdíčko z kečupu udělá jídlo ještě chutnějším.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 250 g játra kuřecí
  • 1-2 cibule
  • 20 ml olej
  • 1 paprika červená
  • špetka sůl
  • 1 konzerva fazole sterilizované
  • 150 g sýr eidam
  • na ozdobu kečup
  • na ozdobu okurka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži si uvaříme dopředu.
  2. Na cibuli orestujeme játra, přidáme nasekanou červenou papriku a vše podusíme doměkka. Osolíme.
  3. Smícháme s rýží, přidáme fazolky (bez nálevu) a vyklápíme na talíř kopečky, které ozdobíme čerstvou paprikou, strouhaným sýrem a kečupem. Dozdobíme kolečky okurky.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové šátečky

Pohankové šátečky

Pochoutka nejen pro vegetariány. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /08.05.14
Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
Guacamole s vejci

Guacamole s vejci

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /18.03.20
Zapečený květák v bešamelové omáčce

Zapečený květák v bešamelové omáčce

Chutnají nám hlavně zdravé zeleninové pokrmy.
Lenka Daňková, Blansko
Zdravě a chutně /09.03.12
Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Kuskus se zeleninou, šunkou a sýrem

Suroviny obměňuji podle toho, co mám doma.

Aneta Woźnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /09.04.17
Hovězí s fazolkami a kukuřicí

Hovězí s fazolkami a kukuřicí

Podáváme bez přílohy nebo s bramborem.

Pavla Ryšavá, Blansko

Zdravě a chutně /14.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu