Reklama
Zahradnické kuře
Fotogalerie:

Zahradnické kuře

Radka Novotná

Louny

Chutě se prolnou a kuře je voňavé.

Radka Novotná, Louny

Ingredience

  • 1 kuře
  • kousek másla
  • trocha soli nebo grilovacího koření
  • 150 g měkký salám
  • 50 g špek
  • podle chuti zelenina (celer, mrkev, pórek, hrášek, cibule)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře naporcujeme a vložíme do pekáčku, přidáme  kousek másla a podlijeme. Můžeme posolit nebo potřít grilovacím kořením.

  2. Pečeme asi 30 minut, pak přidáme nakrájenou uzeninu, špek i zeleninu a pečeme dalších 30 minut. Podléváme podle potřeby. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Pošli recept! - Speciál - Dobroty z masa (18.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené krabí tyčinky s brokolicí

Zapečené krabí tyčinky s brokolicí

Super s tatarkou  a naloženou zeleninou. Renáta Machková, Frýdek-Místek ...
Zdravě a chutně /14.10.11
Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

Vyzkoušela jsem připravit italské lasagne s krůtím masem a mohu říct, že mi chutnali ...

Zdravě a chutně /03.06.13
Tyčinky s pohankou

Tyčinky s pohankou

Pohanková mouka má oříškovou chuť.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /08.02.15
Gratinované brambory s mozzarellou

Gratinované brambory s mozzarellou

Mozzarella všechny ingredience krásně spojí, pokrm je lehčí, než když použiješ ...

Zdravě a chutně /27.09.16
Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus s vínem, jablky a hruškami

Kuskus se dá jíst i nasladko, například s javorovým sirupem. Vynikající je i tato ...
Zdravě a chutně /27.08.14
Domácí pribináček

Domácí pribináček

Chutná skvěle, je jednoduchý a narozdíl od kupovaného víte, co v něm je.
Zdravě a chutně /16.05.12
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama