Reklama
Zadělávané sójové kostky
Fotogalerie:

Zadělávané sójové kostky

Petra Slováčková

Dolní Jasenka

Po masových dnech přijde vhod sója.

Petra Slováčková, Dolní Jasenka

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 hovězí bujón
  • 3/4 sáčku mražená kořenová zelenina
  • špetka soli a pepře
  • trocha oleje
  • 2 lžičky sójová omáčka
  • 100 g sójové kostky
  • 1 cibule
  • 1/2 citron
  • 100 ml smetana
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do litru vody dáme vařit kostku hovězího bujonu, zeleninu, sůl, kapku oleje a sójovou omáčku. Do vroucího nálevu vsypeme sójové maso, vypneme a necháme 20 minut nabobtnat

Pošli recept! 10/2012 (3.9.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špaldová dobrota

Špaldová dobrota

Místo špaldy lze dát kroupy nebo pohanku. Martina Polanová, Rakovník
Zdravě a chutně /01.08.11
Rychlý kuskus s tuňákem

Rychlý kuskus s tuňákem

Ingredience na dip prostě jen smícháme.

Jana Hlavičková, Teplice

Zdravě a chutně /02.08.16
Pikantní salát z bílého zelí

Pikantní salát z bílého zelí

Ocet můžeš nahradit citronovou šťávou.

Monika Kudelová, Klatovy

Zdravě a chutně /25.04.16
Vitaminový salát

Vitaminový salát

Čerstvé zeleninové saláty jsou v naší rodině opravdu oblíbené.
Jana ...
Zdravě a chutně /02.07.09
Jáhlové karbanátky

Jáhlové karbanátky

Jsou tak dobré, že se dají jíst i bez přílohy. Dáš mi za pravdu!
Dalila Mochalová,...
Zdravě a chutně /09.04.09
Tuňákový salát

Tuňákový salát

Nejlepší je připravený doma – z čerstvých surovin a hlavně bez nežádoucích éček.
...
Zdravě a chutně /11.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu