Reklama
Vrtulky a kolínka s hlívou
Fotogalerie:

Vrtulky a kolínka s hlívou

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Pro nevegetariány se nejlépe hodí přidat kuřecí nebo krůtí maso.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 200 g těstoviny vrtulky a kolínka (půl na půl)
  • 150 g hlíva ústřičná
  • 1 rajčatový protlak
  • 150 g cherry rajčátka
  • 1 cibule
  • sůl, pepř
  • 3 lžičky sladká paprika
  • 2 stroužky česnek
  • 2 hrsti pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvi si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Dále vložíme na kostičky nakrájenou hlívu ústřičnou, podlijeme troškou vody a dusíme do změknutí. Poté přidáme cherry rajčátka, rajčatový protlak, okořeníme sladkou paprikou, prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme a provaříme.
  2. Těstoviny si uvaříme na skus. Pak je přidáme do směsi a promícháme, aby se všechny chutě spojily. Podáváme posypané pažitkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus à la caprese

Kuskus à la caprese

Podle receptu Zuzany Dolínkové z Děčína
Zdravě a chutně /19.06.19
Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Když jsem sám doma, připravím si na svačinu pomazánku.

Jiří Hrubý, 12 let, Srch ...

Zdravě a chutně /22.02.16
Biokuličky s omáčkou

Biokuličky s omáčkou

Velice ráda vařím a také ráda zkouším nové recepty. Moje dcery a manžel pak ...
Zdravě a chutně /24.02.10
Salát s mozzarellou

Salát s mozzarellou

Nedávno jsem v nedalekém hypermarketu koupila mozzarellu Zanetti, která se vyrábí ...
Zdravě a chutně /24.11.08
Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Se sýrovým bešamelem je to velká lahůdka.
Jan Šigut, Baška
Zdravě a chutně /02.07.09
Červená řepa se sýrem

Červená řepa se sýrem

Červená řepa se dá připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /12.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu