Reklama
Vrstvená pochoutka
Fotogalerie:

Vrstvená pochoutka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Také sterilovaná zelenina je chutná.
Jana Cibul‘ová, Cheb

Ingredience

  • 1 sklenička celer
  • vejce vařená
  • šunka
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • majonéza
  • sýr
  • pórek
  • 1 plechovka ananas

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na dno pivního půllitru vyskládáme nudličky celeru a plechovku kukuřice. Na ni položíme kolečka čerstvého pórku. Přidáme pokrájenou šunku, ananas a vejce uvařená natvrdo. Navrch poklademe majolkou a postrouháme sýrem.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevná frittata

Barevná frittata

Můžeš použít jakoukoliv zeleninu, maso nebo sýr. Jana Novotná, Plzeň
Zdravě a chutně /15.03.16
Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

Je to opravdu vynikající příloha k masu, mohu ji všem doporučit.
Vladimíra Malá, ...
Zdravě a chutně /04.08.11
Zeleninová pomazánka

Zeleninová pomazánka

Chutná dětem, protože je lahodná a jemná.
Zdena Konečná, Klášterec nad Ohří ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Vločkový nákyp s jahodami

Vločkový nákyp s jahodami

Sladká pochoutka, která potěší.
Martina Pacasová, Želetava
Zdravě a chutně /11.11.10
Salátek s vaječnou placičkou

Salátek s vaječnou placičkou

Lehká vegetariánská večeře.

Helena Davidová, Klecany

Zdravě a chutně /19.09.12
Rajčata s mozzarellou

Rajčata s mozzarellou

Ideální večeře pro horké letní večery.

Miroslav Košař, Mirošov

Zdravě a chutně /12.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu