Reklama
Vločkové placky
Fotogalerie:

Vločkové placky

Alena Michalová

Rožnov
Je to taková zdravá pochoutka k čaji.
Alena Michalová, Rožnov

Ingredience

  • 200 g mouka hladká
  • 2 lžičky prášek do pečiva
  • 160 g cukr pískový
  • 160 g vločky ovesné
  • 160 g hera
  • dle chuti citrónová kůra
  • dle chuti ořechy
  • dle chuti kokos strouhaný
  • dle chuti rozinky
  • dle chuti skořice
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

30

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Do hladké mouky vmícháme kypřicí prášek‚ přidáme cukr‚ ovesné vločky‚ vejce a rozpustěnou Heru. Vše smícháme v těsto a přidáme jednu z přísad podle toho‚ co máme rádi.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem a z těsta rukama tvarujeme placičky‚ které pečeme v troubě.

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (19.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lososová polévka

Lososová polévka

Kdo má rád ryby, určitě si pochutná. Výborná je se zapečenou bagetkou. Monika ...
Zdravě a chutně /22.05.13
Stromboli (slaný štrúdl)

Stromboli (slaný štrúdl)

Výborné a lehké občerstvení.

Zdravě a chutně /29.09.15
Polentová kaše s přírodními krůtími medailonky

Polentová kaše s přírodními krůtími medailonky

Polenta se vyrábí z kukuřice. Já jsem ji poprvé ochutnala v Chorvatsku, teď ji ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Nejlepší je koupit fenykl i s natí, dá se použít k ochucení.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /14.03.13
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Zapečený květák v bešamelové omáčce

Zapečený květák v bešamelové omáčce

Chutnají nám hlavně zdravé zeleninové pokrmy.
Lenka Daňková, Blansko
Zdravě a chutně /09.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu