Reklama
Vločkáče
Fotogalerie:

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat.
Petra Byronová, Mimoň

Ingredience

  • 1/2 sáčku vločky ovesné
  • 1 lžíce podravka
  • 2 mrkev
  • 2 vejce
  • 200–250 g sýr eidam
  • olej na smažení

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Vločky namočíme na jeden den do vody‚ potom vodu slijeme‚ přidáme podravku‚ najemno nastrouhané mrkve a jedno celé vejce. Promícháme.
  2. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr‚ opět pro­mícháme a na prkénku tvoříme menší placičky.
  3. Vločkáče pečeme na rostlinném oleji. Případný přebytečný tuk můžeme z placek snadno odsát pomocí ubrousku.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočka s paprikou

Čočka s paprikou

Neboj se vyzkoušet můj recept, je to opravdu vynikající jídlo, které navíc velmi ...
Zdravě a chutně /25.09.12
Těstoviny s pečenou cibulí a okurkou

Těstoviny s pečenou cibulí a okurkou

Připraveno podle receptu

Jany Mrázové z Litoměřic

Zdravě a chutně /04.02.18
Polentové kostky s ovocem

Polentové kostky s ovocem

Bezlepková dobrůtka, která ti nedá moc práce.

Kristýna Nováková, Sušice

Zdravě a chutně /26.07.17
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Ráda si při vaření trochu hraju, a tak se nebojím zkoušet neobvyklé recepty. Dýně...
Zdravě a chutně /15.02.10
Diacukroví – barevné půlměsíce

Diacukroví – barevné půlměsíce

Také diabetici si rádi smlsnou na něčem sladkém.
Hana Slatinská, Třebíč
Zdravě a chutně /24.02.10
Celozrnné lívance s jablky

Celozrnné lívance s jablky

Ke snídani, svačině, obědu, večeři i kávě. 
Martina Kolková, 
...
Zdravě a chutně /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu