Reklama
Vločkáče
Fotogalerie:

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat.
Petra Byronová, Mimoň

Ingredience

  • 1/2 sáčku vločky ovesné
  • 1 lžíce podravka
  • 2 mrkev
  • 2 vejce
  • 200–250 g sýr eidam
  • olej na smažení

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Vločky namočíme na jeden den do vody‚ potom vodu slijeme‚ přidáme podravku‚ najemno nastrouhané mrkve a jedno celé vejce. Promícháme.
  2. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr‚ opět pro­mícháme a na prkénku tvoříme menší placičky.
  3. Vločkáče pečeme na rostlinném oleji. Případný přebytečný tuk můžeme z placek snadno odsát pomocí ubrousku.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninové soté

Zeleninové soté

Recept jsem dostala od sestry. Světlana Kravchenko, Ostrava
Zdravě a chutně /09.04.13
Jednoduché květákové knedlíčky

Jednoduché květákové knedlíčky

Kdo má rád, může do polévky přidat také trochu kmínu.

Vladimír Bruna, Praha

Zdravě a chutně /21.04.15
Platýz s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách.

Platýz s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách.

Ryba je výborná změna jídelníčku.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /20.04.12
Majoránkové rybí filé

Majoránkové rybí filé

Vyzkoušej výbornou kombinaci chutí.
Žaneta Zemanová, Jablunkov
Zdravě a chutně /20.05.10
Cuketové plátky s nivou a tofu

Cuketové plátky s nivou a tofu

Cuketu u nás můžeme na sto způsobů. Tenhle se sýrovou variací je velmi jemný....
Zdravě a chutně /23.12.10
Ryba s rajčaty a brokolicí

Ryba s rajčaty a brokolicí

Při sestavování jídelníčku je pro nás nejpodstatnější, aby naše jídlo bylo zdravé ...
Zdravě a chutně /06.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu