Reklama
Vepřové plátky pod zeleninou
Fotogalerie:
 

Vepřové plátky pod zeleninou

Eliška Holíčková
Eliška Holíčková
Horní Benešov

Můžete přidat své oblíbené koření.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Ingredience

  • 4 ks plátky vepřové pečeně
  • 2 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 červená kápie
  • 1 cuketa
  • 1 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Vepřovou pečeni naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli, mrkev, kapii a cuketu nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme maso z obou stran, opečené maso dáme do pekáče nebo zapékací mísy a udržujeme v teple.
  2. krok2 Do výpeku nasypeme cibuli s mrkví, chvilku opékáme, potom přidáme kapie s cuketami, promícháme a krátce osmahneme vše společně. Osolíme, opepříme a směs přesypeme na opečené maso.
  3. krok3 Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Po 20 minutách odkryjeme a dopečeme cca dalších 20 minut. Podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
Cizrnový salát s polníčkem

Cizrnový salát s polníčkem

Tento salát je výborný pro horké letní dny.

Michaela Sychrová, Bruntál

Zdravě a chutně /26.05.13
Pikantní zelenina

Pikantní zelenina

Myslím, že ji ocení nejen vegetariáni.
Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /19.12.09
Kuře se salsou z avokáda

Kuře se salsou z avokáda

Mám malou dcerku, a proto jsem vaření přizpůsobila tomu, aby mohla jíst všechna jídla ...
Zdravě a chutně /08.09.14
Nakládané sójové maso

Nakládané sójové maso

Posílám recept na výbornou lahůdku ze sójového masa. Díky naložení nepoznáte, že jde...

Zdravě a chutně /19.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu