Reklama
‚‚Vegoš‘‘ s houbami
Fotogalerie:

‚‚Vegoš‘‘ s houbami

Petra Temiaková

Praha
Díky droždí je plný vitaminů.
Petra Temiaková, Praha

Ingredience

  • 2 sáčky rýže
  • 100 g maso sojové
  • hrst houby sušené
  • 200 ml mléko
  • 1 kostka droždí
  • svazek bazalka
  • na špagety koření
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit rýži zároveň se sójovým masem (vody nesmí být moc, ideální dávka je 1 l). Když jsou maso i rýže uvařené, přidáme sušené houby, které jsme předem povařili v mléce. Pak přidáme droždí a mícháme tak dlouho, až se rozpustí.
  2. Aby jídlo lépe vonělo, přidáme nasekanou bazalku a dochutíme kořenicí směsí na špagety a pořádnou dávkou pepře.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pangasius na broskvích s karí rýží

Pangasius na broskvích s karí rýží

Lahůdka pro milovníky rybího masa. Dagmar Kadlecová, Dolní Kounice
Zdravě a chutně /16.05.13
Pangasius ztracený v bramborách

Pangasius ztracený v bramborách

Místo filet z pangasia můžeš použít vepřové nebo kuřecí maso.

Marie Šulová, ...

Zdravě a chutně /17.01.13
Vrstvená pochoutka

Vrstvená pochoutka

Také sterilovaná zelenina je chutná.
Jana Cibul‘ová, Cheb
Zdravě a chutně /09.11.08
Těstovinové rizoto s hráškem

Těstovinové rizoto s hráškem

Jakmile přijde jaro, nechci se dlouho zdržovat vařením. Jsem raději stále venku na ...
Zdravě a chutně /06.08.08
Hráškový krém

Hráškový krém

V létě nahradím sterilovaný hrášek čerstvým. Polévka získá výraznější ...
Zdravě a chutně /26.03.10
Pangasius s ananasem

Pangasius s ananasem

K tomuto exotickému jídlu podávej rýži.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /16.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu