Reklama
Vegetariánská sekaná
Fotogalerie:

Vegetariánská sekaná

Jana Kubištová
Jana Kubištová
Jihlava
S bramborami můžeš zapéct cokoliv, přidej klidně i klobásku nebo jiný druh zeleniny. Můžeš je jíst jako hlavní chod, ale i jako přílohu k masu.
Jana Kubištová, Jihlava

Ingredience

  • 1 mrkev
  • 4 brambory
  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • máslo nebo olej

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nakrájíme na malé kostičky a necháme uvařit v osolené vodě.


  2. krok2 Mezitím si očistíme mrkev a rozpůlíme podélně, aby byla rychleji hotová. Necháme dusit, dokud nezměkne. Když je mrkev hotová, vyndáme jia nastrouháme na hrubém struhadle.
  3. krok3 Nakrájíme si cibulku nadrobno a dozlatova opečeme na pánvi. Pak ji přidáme k hotovým bramborám a rozmačkáme dohromady s trochou másla. Přidáme nastrouhanou mrkev a pořádně promícháme.
  4. krok4 Připravenou směs dáme na plech s pečicím papírem a uděláme z ní malý bochánek. Sekanou dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 15 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Recept, který milovníci zeleniny jistě ocení. Andrea Jílková, Polička
Zdravě a chutně /30.04.16
Pikantní zelenina

Pikantní zelenina

Myslím, že ji ocení nejen vegetariáni.
Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /19.12.09
Mandlové müsli tyčinky

Mandlové müsli tyčinky

Energie v kapse.

Kateřina Macháčková, Kaplice

Zdravě a chutně /30.04.13
Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Podle receptu

Idy Dostalíkové z Havířova

Zdravě a chutně /05.08.18
Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.08.14
Huspenina se zeleninou

Huspenina se zeleninou

Pochutnají si na ní nejen vegetariáni.


Marta Válová, Jičín

Zdravě a chutně /03.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu