Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Lososí podkovy s bylinkovým máslem
Lososí podkovy s bylinkovým máslem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Lososí podkovy s bylinkovým máslem

5/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3290 kcal
Bílkoviny 132 g
Sacharidy 407 g
Tuky 106 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Do poslední fazolky promyšlený recept. Tenhle losos pohladí všechny smysly!

Suroviny

menší, kulaté
losos 4 ks
podkovy, každá 250 g
olivový olej
na potírání
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
Na bylinkové máslo
pokojové teploty
koriandr čerstvý 1 hrst
lístky + na zdobení
pažitka 1 PL
nasekaná
česnek 1 stroužek
pasírovaný strojkem
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
K podávání
fazolky zelené 200 g
blanšírované
na osminky
koriandr čerstvý hrst

Postup

1

Brambory oloupejte a dejte vařit. Pak si připravte bylinkové máslo: v míse dokonale spojte všechny uvedené ingredience. Dejte zatím stranou.

2

Rozpalte grilovací pánev na středním plameni. Lososa potřete olivovým olejem a posypte solí a pepřem. Pečte čtyři až pět minut z každé strany nebo tak, jak vám to vyhovuje.

3

Na hotovou podkovu navršte bylinkové máslo. Servírujte s fazolkami, citronem a koriandrem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč