Reklama
Uzený losos s avokádem a zázvorovou smetanou
Fotogalerie:

Uzený losos s avokádem a zázvorovou smetanou

Monika Hanzelová
Monika Hanzelová
Vsetín

Jednoduchá a zdravá dobrůtka.

Monika Hanzelová, Vsetín

Ingredience

  • 100 g uzený losos (plátky)
  • 2 ks avokádo
  • 200 g kysaná smetana
  • 2 cm čerstvý zázvor
  • 3 stroužky česnek
  • sůl, pepř
  • máta na dozdobení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Dužinu avokáda rozmixujeme, přidáme prolisovaný česnek, pepř a sůl. Do kysané smetany přidáme nastrouhaný zázvor. Lososa nakrájíme na menší kousky.
  2. Servírujeme do menší misky, lososa, smetanu i avokádovou směs ve stejném poměru. Zdobíme mátou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový tatarák

Zeleninový tatarák

S babičkou moc ráda vařím. Jednou jsem jí přinesla ochutnat tento tatarák a ona mě ...
Zdravě a chutně /26.03.12
Brokolice s nivou

Brokolice s nivou

Tato příloha se hodí ke každému masu.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /19.04.13
Celozrnné knedlíky po balkánsku

Celozrnné knedlíky po balkánsku

I vegetariáni si mohou pochutnat.

Jarmila Vaňková, Plzeň

Zdravě a chutně /05.05.15
Fazolky se sýrem

Fazolky se sýrem

Místo sýra můžeš dát vejce natvrdo.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /19.06.13
Cuketový mls

Cuketový mls

Proč si neudělat něco zdravého a dobrého?

Andrea Morávková, Studénka

Zdravě a chutně /10.04.12
Pražená čočka

Pražená čočka

Jídlo našich babiček.
Eliška Kozáková, Holice
Zdravě a chutně /26.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu