Reklama
Tvarohový kuskusovník
Fotogalerie:

Tvarohový kuskusovník

Lucie Blahová

Slavičín
Uvidíš, že jde péct chutně i zdravě.
Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 1 hrnek kuskus
  • 500 g tvaroh nízkotučný
  • 250 g tvaroh polotučný
  • dle chuti med
  • dle chuti rozinky
  • 3 vejce
  • špetka skořice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Kuskus nasypeme do misky‚ zalijeme vroucí vodou a necháme odstát. V misce smícháme tvarohy‚ osladíme je podle chuti‚ přidáme vejce‚ skořici (pokud ji máš ráda, nemusíš šetřit), rozinky a kuskus a vše pořádně promícháme.
  2. Menší pekáček vyložíme pečicím papírem a těsto v něm rovnoměrně rozetřeme. Pečeme zhruba 35 minut při 190 °C.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sojový segedín s bramboráky

Sojový segedín s bramboráky

Skvělá alternativa české klasiky pro vegetariány. Iva Libová, Praha
Zdravě a chutně /19.10.14
Kuskus s rajčaty

Kuskus s rajčaty

Toto jídlo se dá jíst teplé i studené.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /09.02.16
Kuřecí se zeleninou a pohankou

Kuřecí se zeleninou a pohankou

Rychlá teplá večeře.

Lucie Londa, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /11.08.14
Zdravá večeře

Zdravá večeře

Ploché nudle se s kousky masa dobře doplňují. 

Renata Dvořáková, ...

Zdravě a chutně /04.09.16
Rajský salát s fazolemi

Rajský salát s fazolemi

Hra barev a chutí

Podle receptu Věry Kupkové z Českého Těšína


Zdravě a chutně /29.07.18
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Ráda si při vaření trochu hraju, a tak se nebojím zkoušet neobvyklé recepty. Dýně...
Zdravě a chutně /15.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu