Reklama
Tvarohovo-vločková pomazánka
Fotogalerie:

Tvarohovo-vločková pomazánka

Hana Kupková

Ostrava-Poruba
Je to velmi výživná a zdravá svačina.
Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Ingredience

  • 1 tvaroh nízkotučný
  • 1/2 máslo pomazánkové
  • 3 lžíce vločky ovesné
  • 1 mrkev
  • 3 ředkvičky
  • 1 cibulka jarní
  • trochu nati libeček
  • trochu nati celer
  • 2-3 stroužky česnek
  • dle chuti kmín
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti pepř
  • dle chuti kurkuma
  • dle chuti sůl
  • dle chuti omáčka sojová

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme tvaroh s máslem, přidáme vločky, nasekanou zeleninu, česnek a okořeníme.
  2. Hotovou pomazánku mažeme na celozrnné pečivo.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Recept mám od přítelkyně z Toskánska. Vladislava Poláčková, Třeboň
Zdravě a chutně /15.01.13
Blanšírovaná kapusta s hranolky

Blanšírovaná kapusta s hranolky

Šťavnatá podzimní zelenina v netradiční úpravě.
Zdravě a chutně /01.12.12
Řízečky z panenky

Řízečky z panenky

Jestli se opravdu neobejdeš bez smaženého masíčka, dopřej si alespoň pěkně libovou ...
Zdravě a chutně /24.11.08
Hlíva s pečeným bramborem

Hlíva s pečeným bramborem

U nás doma patří hlíva k nejoblíbenějším jídlům.
Lenka Zelinková, Roztoky ...
Zdravě a chutně /24.05.11
Těstoviny s brokolicí a slaninou

Těstoviny s brokolicí a slaninou

Slanina se skvěle doplňuje s brokolicí, která je jinak chuťově málo výrazná.

Šárka ...

Zdravě a chutně /05.01.13
Špenátové špecle

Špenátové špecle

V tomto případě platí, že zelená je dobrá.
Květa Lukšíková, Boršov n. Vltavou
...
Zdravě a chutně /09.03.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu