Reklama
Tvarohové karbanátky
Fotogalerie:

Tvarohové karbanátky

Ivana Bartušková

Bítovčice
Dají se jíst i samotné jako svačinka.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 1 balení směs zeleniny
  • 1 tvaroh tučný
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 100 g sýr tvrdý
  • 150 g salám šunkový
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka paprika mletá
  • špetka majoránka
  • 5 lžic krupice dětská
  • na obalení vejce
  • na obalení mouka hladká
  • na obalení strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mraženou zeleninu (hrášek, mrkev a kukuřice) necháme rozmrazit. Pak k ní přidáme ostatní ingredience, dochutíme kořením a podle potřeby zahustíme krupičkou.
  2. Tvoříme placky, které obalíme v trojobalu a usmažíme dozlatova.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus se sušenými rajčaty

Kuskus se sušenými rajčaty

Tento pokrm se dá jíst teplý i studený. Eva Klepsová, Dolní Lukavice
Zdravě a chutně /24.02.10
Marinované makrely

Marinované makrely

Makrela je velmi chutná a zdravá ryba, i když trochu tučnější.

Jana Kopřivová, ...

Zdravě a chutně /19.08.13
Lososová polévka

Lososová polévka

Kdo má rád ryby, určitě si pochutná. Výborná je se zapečenou bagetkou.

Monika ...

Zdravě a chutně /22.05.13
Polenta s restovanou cuketou

Polenta s restovanou cuketou

Kukuřičná kaše neboli polenta je typickou italskou specialitou.

Petra Kuchařová, Praha

Zdravě a chutně /04.06.14
Penne s cuketou

Penne s cuketou

Tento letně svěží pokrm jsme prvně s manželkou okusili na dovolené. Tak nám zachutnal, ...
Zdravě a chutně /23.11.10
Bulka s cottage a avokádem

Bulka s cottage a avokádem

Rychlá, zdravá snídaně.
Zdravě a chutně /03.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu