Reklama
Tuňákový salát s jablky
Fotogalerie:

Tuňákový salát s jablky

Michaela Reichlová

Tursko
Zkus moji oblíbenou pochoutku.
Michaela Reichlová, Tursko

Ingredience

  • 1 balení těstoviny rýžové
  • 150 g zelenina mražená
  • 1 jablka
  • 1 vejce vařená
  • 100 g sýr eidam
  • 1 konzerva tuňák
  • 3 lžičky majonéza
  • dle chuti pepř
  • dle chuti pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu‚ mezitím nakrájíme jablko‚ eidam a vejce na malé kostičky. Zeleninu (např. směs kukuřice, hrášku, mrkve, brokolice, papriky) uvaříme nebo orestujeme.
  2. Do těstovin přidáme nakrájené jablko‚ sýr‚ vejce‚ zeleninu‚ tuňáka a majonézu. Dobře promícháme. Podáváme vychlazené.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Kuskus s rajčátky a kukuřicí

Lehké a osvěžují jídlo na léto. Stefanie Blahoutová, Sulkov
Zdravě a chutně /30.07.12
Tvarohový koláč s pohankovým korpusem

Tvarohový koláč s pohankovým korpusem

Tento lehký dort je vhodný nejen pro ty, kteří se snaží držet si štíhlou linii, ...

Zdravě a chutně /24.07.17
Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Kateřina Maršíková, Dobruška

Zdravě a chutně /04.08.18
Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Hlíva nám pomáhá zvyšovat imunitu.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /24.02.10
Kakaové sušenky  z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Jsou moc dobré, chutnají dětem i dospělým. Výborné jsou s jogurtem.
Jana Rydlová,...
Zdravě a chutně /23.01.11
Caesar salát s kuřecím masem

Caesar salát s kuřecím masem

Existuje mnoho receptů na salát Ceasar, já ho připravuji tímto způsobem. Olej ...

Zdravě a chutně /19.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu