Reklama
Tuňákový salát
Fotogalerie:

Tuňákový salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Lehký, zdravý, osvěžující.

Soňa Lankašová, Benešov nad Ploučnicí

Ingredience

  • 1 římský salát
  • 1 salát rosso
  • 1 červená čekanka
  • 1 ledový salát
  • 50 g rukola
  • 200 g cherry rajčátka
  • sýr do salátu (lučina)
  • tuňák v olivovém oleji
  • olivový olej
  • Dresink :
  • 200 ml zakysaná smetana
  • 1 stroužek česnek
  • šťáva z limetky
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Saláty omyjeme, dáme do misky a zlehka zalijeme olejem. Promícháme. Rajčátka a sýr nakrájíme.
  2. Ke smetaně přidáme prolisovaný česnek, špetku soli a pepře a zakápneme šťávou z limety. Promícháme. K salátu přidáme dresink a nahoru dáme tuňáka, kterého jemně pokapeme šťávou z limety.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jemný zapékaný chřest

Jemný zapékaný chřest

Připravuji jej jako slavnostní předkrm. Miroslava Sládková, Mariánské Lázně
Zdravě a chutně /02.04.17
Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Hodí se jako pikantní lehká večeře.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /19.10.10
Kuskusové rizoto s dýní

Kuskusové rizoto s dýní

Můžeš využít všechny druhy zeleniny, které máš doma k dispozici.

Vladimíra ...

Zdravě a chutně /26.01.14
Zeleninový salát s cizrnou a pšenicí

Zeleninový salát s cizrnou a pšenicí

Jídlo plné vitaminů, na které se těší celá rodina. Připravuji ho rodičům ...
Zdravě a chutně /07.04.12
Domácí těstovinový salát s krůtím masem

Domácí těstovinový salát s krůtím masem

Toto jídlo vařím hrozně ráda, protože je to celkem jednoduché a miluje ho celá moje ...

Zdravě a chutně /02.04.12
Čerstvé rýžové závitky

Čerstvé rýžové závitky

Dana Přibylová, Praha

Zdravě a chutně /30.01.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu