Reklama
Tuňák na zelenině
Fotogalerie:

Tuňák na zelenině

Lukáš Bernatík

Havířov
Na talíři rybu ozdobíme olivami a bylinkami.
Lukáš Bernatík, Havířov

Ingredience

  • 250 g tuňák
  • 1 cuketa
  • 1/2 paprika žlutá
  • několik olivy černé
  • 1/2 cibule
  • 1 rajčata
  • 3 lžíce citronová šťáva
  • 3 lžíce olej olivový
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • na ozdobu petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky tuňáka orestujeme na olivovém oleji z obou stran. Pak je přendáme do jiné nádoby. Na výpek nakrájíme cibuli, cuketu, rajče, papriku, orestujeme, přidáme trošku soli a špetku pepře a mírně podusíme
  2. Na zeleninu rozložíme plátky tuňáka, prohřejeme a na závěr zakápneme citronovou šťávou. Lze použít i jinou rybu – např. lososa.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Treska á la boulangere

Treska á la boulangere

Jak název napovídá, pokrm pochází z francouzské kuchyně. Pavel Štrougal, Ústí ...
Zdravě a chutně /14.10.12
Salát z pečených cibulí

Salát z pečených cibulí

Netradiční lahůdka, která si získá tvé srdce.
Kamila Slavíková, Hodonín
Zdravě a chutně /18.06.13
Cizrnový hummus

Cizrnový hummus

Tuhle netradiční luštěninu podávej nejlépe s kouskem celozrnného chleba, jako přílohu ...
Zdravě a chutně /13.02.13
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

V sezoně ji dělám pořád.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Zdravě a chutně /20.03.13
Kuřecí roláda s jatýrky

Kuřecí roláda s jatýrky

Lépe se krájí, když několik minut zchladne.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /10.11.13
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu