Reklama
Trojúhelníčky s vločkami
Fotogalerie:

Trojúhelníčky s vločkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Vyzkoušej tuhle pochoutku, obsahuje jen samé zdravé věci.

Eva Červenková, Praha

Ingredience

  • 250 g dýně hokaido
  • 2 plátky cereálního knäckebrotu
  • 2 lžíce sirupu (javorový, rýžový či agávový)
  • 10 g vloček
  • 120 ml bílků
  • 140 g nízkotučného bílého jogurtu
  • 1 banán

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Dýni uvaříme a necháme vychladnout. Knäckebroty rozdrtíme a smícháme s lžící sirupu a s vločkami. Tuto směs rozprostřeme do menší formy vyložené pečicím papírem. 

  2. 2. Dýni rozmixujeme se zbývajícími ingrediencemi a nalijeme na připravený korpus. Formu s těstem vložíme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě  180 °C asi 45 minut (ke konci teplotu snížíme na 150 °C).

Pošli recept! - Speciál - Cukety, rajčata a dýně (19.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový míchaný salát s vejci a se šunkou

Zeleninový míchaný salát s vejci a se šunkou

Pokud je ho hodně, klidně nahradí hlavní chod. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Zdravě a chutně /29.12.12
Rizoto se špenátem

Rizoto se špenátem

Určitě bude dobré i s kuřecím masem.

Tereza Tomčíková, Bohumín

Zdravě a chutně /18.05.17
Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Pro lidi, kteří by rádi sundali nějaké to kilo, je taková večeře přesně ta pravá.
...
Zdravě a chutně /18.07.12
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín

Zdravě a chutně /02.03.19
Špenátové kapsy

Špenátové kapsy

Naplň si ji podle fantazie, je vhodná pro vegetariány i masožrouty.
Květa ...
Zdravě a chutně /09.11.10
Teplý pórkový salát s žampiony

Teplý pórkový salát s žampiony

Vyzkoušej samotný s chlebem či zamíchej s vařenými těstovinami.

Lenka Endrlová, ...

Zdravě a chutně /04.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu