Reklama
Treska v papilotě
Fotogalerie:

Treska v papilotě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdraví v jednom balíčku

Podle receptu Radany Polákové z Prahy

Ingredience

  • 600  g rybího filetu z tresky
  • 300  g rajčat
  • 2 bílé papriky
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 1 hrst černých oliv
  • 2 lžíce olivového oleje na zakápnutí
  • sůl, pepř
  • 3/4 lžičky sušené bazalky
  • na ozdobu čerstvá petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Rybu omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme ji na kousky asi 4 x 4 cm.

  2. Rajčata pokrájíme na menší kousky, stejně tak i papriky a cibuli nakrájíme na klínky. Olivy necháme okapat. Z pečicího papíru si připravíme 4 archy a na každý rozdělíme stejnoměrně všechny suroviny.

  3. krok3

    Zakápneme je olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme sušenou bazalkou. Směs zabalíme do pečicího papíru a zavážeme provázkem, aby neunikala během pečení pára.

  4. krok4

    Balíčky dáme do zapékací mísy nebo na plech a pečeme při 200 °C ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

  5. Po upečení porce posypeme čerstvou petrželkou a podáváme nejlépe s bylinkovou bruschettou nebo jiným pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečený struh s bylinkovou bagetou

Pečený struh s bylinkovou bagetou

Ryby jsou velice lehké a pro náš organismus prospěšné. Veronika a Martin Kasíkovi, ...
Zdravě a chutně /15.10.14
Plněné pupky

Plněné pupky

Vegetariánská obměna knedlíků s uzeným.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /19.03.14
Králík s řapíkatým celerem

Králík s řapíkatým celerem

Díky zelenině maso zůstane šťavnaté.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Zdravě a chutně /15.07.14
Surimi kuskus

Surimi kuskus

Rychlé a jednoduché jídlo, obzvláště na večer.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /01.04.13
Pečivo se šunkou

Pečivo se šunkou

Chutná a zdravá svačinka pro labužníky.
Dagmar Vašáková, Praha
Zdravě a chutně /14.11.08
Čočková paštika

Čočková paštika

Jídlo z plechové kouzelnice.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /11.03.16
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama