Reklama
Treska v papilotě
Fotogalerie:

Treska v papilotě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdraví v jednom balíčku

Podle receptu Radany Polákové z Prahy

Ingredience

  • 600  g rybího filetu z tresky
  • 300  g rajčat
  • 2 bílé papriky
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 1 hrst černých oliv
  • 2 lžíce olivového oleje na zakápnutí
  • sůl, pepř
  • 3/4 lžičky sušené bazalky
  • na ozdobu čerstvá petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Rybu omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme ji na kousky asi 4 x 4 cm.

  2. Rajčata pokrájíme na menší kousky, stejně tak i papriky a cibuli nakrájíme na klínky. Olivy necháme okapat. Z pečicího papíru si připravíme 4 archy a na každý rozdělíme stejnoměrně všechny suroviny.

  3. krok3

    Zakápneme je olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme sušenou bazalkou. Směs zabalíme do pečicího papíru a zavážeme provázkem, aby neunikala během pečení pára.

  4. krok4

    Balíčky dáme do zapékací mísy nebo na plech a pečeme při 200 °C ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

  5. Po upečení porce posypeme čerstvou petrželkou a podáváme nejlépe s bylinkovou bruschettou nebo jiným pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jablkové placičky

Jablkové placičky

Jsou nejen zdravé, ale taky moc dobré, pochutnají si i děti. Petra ...
Zdravě a chutně /20.12.11
Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Lehké, zdravé a rychlé jídlo.

Šárka Medáčková, Děčín

Zdravě a chutně /24.02.14
Pikantní krabí salát s celerem

Pikantní krabí salát s celerem

Denisa Chlupáčová, Brno

Zdravě a chutně /19.03.18
Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Recept mám od přítelkyně z Toskánska.

Vladislava Poláčková, Třeboň

Zdravě a chutně /15.01.13
Rizoto s pohankou a houbami

Rizoto s pohankou a houbami

Toto zdravé zeleninové rizotko tě překvapí nejen svojí báječnou chutí‚ ale ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Špenátové řezy

Špenátové řezy

Pokud koupíš špenát jako protlak, nemusíš ho mixovat, ale já mám raději celé listy.

...
Zdravě a chutně /21.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu