Reklama
Reklama
Treska v papilotě
Fotogalerie:

Treska v papilotě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdraví v jednom balíčku

Podle receptu Radany Polákové z Prahy

Ingredience

  • 600  g rybího filetu z tresky
  • 300  g rajčat
  • 2 bílé papriky
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 1 hrst černých oliv
  • 2 lžíce olivového oleje na zakápnutí
  • sůl, pepř
  • 3/4 lžičky sušené bazalky
  • na ozdobu čerstvá petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Rybu omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme ji na kousky asi 4 x 4 cm.

  2. Rajčata pokrájíme na menší kousky, stejně tak i papriky a cibuli nakrájíme na klínky. Olivy necháme okapat. Z pečicího papíru si připravíme 4 archy a na každý rozdělíme stejnoměrně všechny suroviny.

  3. krok3

    Zakápneme je olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme sušenou bazalkou. Směs zabalíme do pečicího papíru a zavážeme provázkem, aby neunikala během pečení pára.

  4. krok4

    Balíčky dáme do zapékací mísy nebo na plech a pečeme při 200 °C ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

  5. Po upečení porce posypeme čerstvou petrželkou a podáváme nejlépe s bylinkovou bruschettou nebo jiným pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicové srdce

Brokolicové srdce

Koláč chutná i studený, třeba jako svačina. Lukáš Bernatík, Havířov
Zdravě a chutně /17.09.09
Sójový guláš

Sójový guláš

Oběd pro vegetariány je dobrý i při hubnutí.
Lucie Kirschnerová, Praha
Zdravě a chutně /29.12.10
Zelný závitek plněný rýží

Zelný závitek plněný rýží

Maso vůbec není potřeba, i tak je to velká pochoutka.

Jana Kokošková, Brno

Zdravě a chutně /17.06.14
Proteinové placky

Proteinové placky

Ideální pro sportovce po ranním cvičení.

Zuzana Hošková, Protivín

Zdravě a chutně /09.09.15
Rybí polévka se zeleninovými noky

Rybí polévka se zeleninovými noky

Znám lidi, kteří nemají rádi rybí polévky. Asi neochutnali tu opravdu dobře uvařenou.
...
Zdravě a chutně /29.03.10
Domácí těstoviny

Domácí těstoviny

Připrav si zdravou polévkovou zavářku!
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama