Reklama
Treska á la boulangere
Fotogalerie:

Treska á la boulangere

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Jak název napovídá, pokrm pochází z francouzské kuchyně.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 2 filety treska
  • 500 g vařené brambory
  • 2 lžičky sardelová pasta
  • sůl, pepř
  • 1 cibule
  • 20 g máslo
  • 100 g žampiony
  • 2 plátky citron

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí maso opláchneme, osušíme, lehce opepříme a potřeme sardelovou pastou.

  2. Brambory nakrájíme na kolečka a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Posypeme oloupanou cibulí nakrájenou na tenká kolečka a oloupanými žampiony, nakrájenými na tenké plátky. Vše lehce opepříme a osolíme. Navrch položíme připravené plátky tresky, na každou položíme kousek másla a pekáč vložíme do předehřáté trouby.

  3. Pečeme asi 40 minut při 180°C. Podáváme s čerstvou zeleninou a plátkem citronu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Veganské plněné papriky s cizrnou

Veganské plněné papriky s cizrnou

Veganské kuchyni se meze nekladou. Vanda Doležalová, Pilníkov
Zdravě a chutně /10.10.14
Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Dají se jíst i samotné jako svačinka.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /27.09.11
Med z černého bezu a lípy

Med z černého bezu a lípy

Voňavý med, který oceníš v plískanicích.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /01.08.16
Zahradnické kuře

Zahradnické kuře

Chutě se prolnou a kuře je voňavé.

Radka Novotná, Louny

Zdravě a chutně /10.07.14
Losos s olivovou tapenádou a cuketou

Losos s olivovou tapenádou a cuketou

Recept mám z jedné restaurace ve Francii.

Alena Sojková, Karlovy Vary

Zdravě a chutně /04.07.16
Zeleninová směs s klíčky

Zeleninová směs s klíčky

Je velmi vhodná pro jarní očistu těla.

Klára Koutecká, Bruntál

Zdravě a chutně /04.04.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu