Reklama
Treska á la boulangere
Fotogalerie:

Treska á la boulangere

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Jak název napovídá, pokrm pochází z francouzské kuchyně.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 2 filety treska
  • 500 g vařené brambory
  • 2 lžičky sardelová pasta
  • sůl, pepř
  • 1 cibule
  • 20 g máslo
  • 100 g žampiony
  • 2 plátky citron

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí maso opláchneme, osušíme, lehce opepříme a potřeme sardelovou pastou.

  2. Brambory nakrájíme na kolečka a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Posypeme oloupanou cibulí nakrájenou na tenká kolečka a oloupanými žampiony, nakrájenými na tenké plátky. Vše lehce opepříme a osolíme. Navrch položíme připravené plátky tresky, na každou položíme kousek másla a pekáč vložíme do předehřáté trouby.

  3. Pečeme asi 40 minut při 180°C. Podáváme s čerstvou zeleninou a plátkem citronu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátová polévka

Špenátová polévka

Vyzkoušej neobvyklou polévku. Možná se stane tvou oblíbenou. Veronika Poláčková, ...
Zdravě a chutně /29.01.10
Kapustové karbanátky s dipem

Kapustové karbanátky s dipem

Karbanátky připravené v troubě obsahují mnohem méně tuku.

Vít Zrzavý,  Ostrava

Zdravě a chutně /23.11.14
Pikantní čočka s rýží

Pikantní čočka s rýží

Zajímavá kombinace, již ocení tvé chuťové buňky.
Lenka Enderlová, Havlíčkův Brod...
Zdravě a chutně /04.02.10
Bramborovo-žampionový

Bramborovo-žampionový

Podává se vychlazený a s bílým pečivem.

Lucie Zajícová, Praha

Zdravě a chutně /17.03.17
Vrstvená pochoutka

Vrstvená pochoutka

Také sterilovaná zelenina je chutná.
Jana Cibul‘ová, Cheb
Zdravě a chutně /09.11.08
Rajčata s mozzarellou

Rajčata s mozzarellou

Ideální večeře pro horké letní večery.

Miroslav Košař, Mirošov

Zdravě a chutně /12.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu