Reklama
Tofu s pečenými bramborami
Fotogalerie:

Tofu s pečenými bramborami

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 8 ks brambory
  • 1 balení uzené tofu
  • strouhanka
  • sůl
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

2-3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory a tofu nakrájíme na tenké plátky, rozložíme na papírem vyložený plech, pokapeme olejem, osolíme a posypeme strouhankou.
  2. Dáme zapéct do trouby rozehřáté na 200 °C dozlatova. Podáváme se salátem nebo osmahlou cibulkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové dortíky

Sýrové dortíky

Pohoštění pro toho, kdo není na sladké. Hana Bílá, Praha
Zdravě a chutně /03.10.08
Rybí rolka

Rybí rolka

V zimě mívám více prostoru pro trávení času v kuchyni. Zahrádka spí, a tak si ráda ...
Zdravě a chutně /02.09.08
Pochoutka v cuketě

Pochoutka v cuketě

Připrav si zdravou cuketovou pochoutku.
Hana Bílá, České Budějovice
Zdravě a chutně /16.12.10
Královská omeleta se šmakounem

Královská omeleta se šmakounem

Lehká zdravá pochoutka nejen pro vegetariány.
Hana Kupková, Ostrava-Poruba
Zdravě a chutně /14.09.10
Jarní salát s křepelčími vejci

Jarní salát s křepelčími vejci

Na jaře se křepelčí vejce pravidelně objevují v mnoha obchodech.

Marta Nejedlá, Sušice

...
Zdravě a chutně /22.10.12
Nadívaná rajčata

Nadívaná rajčata

Zdravá a lehká jídla si neumím představit bez rajčat. A tahle jsou velká ...
Zdravě a chutně /09.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu