Pikantní vegetariánské jídlo, které budete mít hotové za pár minut!
Suroviny
cibule
1
ks
pokrájená na kolečka
kari pasta červená
1
PL
kokosové mléko
250
ml
rýže
330
g
jasmínová, vařená
tofu
200
g
nakrájené
na ozdobu
fazolky zelené
zelené
máta
na ozdobu
jarní cibulka
na ozdobu
Postup
1
Na troše slunečnicového oleje osmahněte 1 cibuli pokrájenou na kolečka a lžíci červené kari pasty.
2
Pak přilijte 250 ml kokosového mléka a nechte provařit. Minutu dvě před koncem vaření přidejte 200 g nakrájeného tofu a zelených fazolek.
3
Servírujte s uvařenou jasmínovou rýží. Ozdobte chilli papričkou, mátou a jarní cibulkou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Pozdrav z Thajska, Indie i Srí Lanky: 40x kari(39 receptů)
- Nejlepší recepty s tofu, které ocení i nevegetariáni(12 receptů)